Yeni sezon öncesi spor tesisleri yenileniyor

0

Yeni sezon öncesinde İlçe Stadyumu, Suni Çim Saha ve Kapalı spor salonundaki eksiklikler bir bir gideriliyor. Yapılan ve yapılacak olan yatırımlar sporcu ve sporseverleri mutlu.

Sportif faaliyetlerin başlayacağı yeni sezon öncesinde ilçedeki sportif faaliyetlerin gerçekleştiği alanlarda hummalı bir çalışma başlatıldı. İznik İlçe Stadının büyük bir sorunu olan sulama sisteminin alt yapısı tamamen değiştirilerek yenilendi. Ayrıca yedek kulübeleri de kısa zamanda modernize edilecek. Amatör maçların oynandığı ve ilçemiz takımlarının idman yaptığı suni çim sahaya ise umumi tuvaletler ve soyunma kabinleri yapıldı. Suni çim sahanın tek eksiği olan seyirci tribünleri içinde çalışmaların devam ettiği belirtildi. Kapalı spor salonuna ise doğalgaz dönüşümü yapıldı. Yeni monte edilecek ısıtıcılar sayesinde salon radyal sistem ile üstten ısıtılacak. İznikli futbol sever gençler içinse mevcut kapalı spor salonunun arka tarafına yeni bir suni çim saha yapılacak. Yapılacak saha vatandaşların kullanımına açık olacak.

İznikspor başkanı Tuncay Akın ve Güreş Federasyonu Üyesi Orhan Yavaş devam eden çalışmaları yerinde incelediler. Bu yapılacak hizmetler ile ilçemizin spor alanlarının çok daha kullanışlı bir hale geleceğini belirten Başkan Akın “her konuda destekçimiz olan Belediye Başkanımız Kağan Mehmet Usta’ya ve bizlerin talepleri ile yakından ilgilenen Bursa Gençlik ve Spor Müdürümüz Hüseyin Uysal’a İznik’e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.