Tıp Öğrencileri İznik’te Sağlık Taraması Yaptı

0

Yıldırım Beyazıd Üniversitesi Tıp Öğrenciler Birliği koordinatörü Cüneyt Mutlu yaptığı açıklama da ” Candarlı ve Sansarak mahallesinde öğrenci ve vatandaşlarla beş ayrı alanda sağlık taraması gerçekleştirdik. İznik’te gerçekleştirdiğimiz sağlık turnesinde bizlere destek olan Belediye Başkanı Sargın’a teşekkür ediyorum. Kızılay’ın da destekleri ile öğrenci ve vatandaşlara yardımlarda bulunduk” dedi.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ise “Mahallelerimizde çalışmayı yüreten Yıldırım Beyazıd Üniversitesi Tıp Öğrenciler Birliği öğrencilerini kutluyorum. Öğrenci ve vatandaşlara eğitim seminerlerin yanısıra 5 ayrı sağlık alanında tarama gerçekleştirip yardımda bulundular. Tıp Öğrenciler Birliği öğrencilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan ve Belediye Başkanı Osman Sargın’a Yıldırım Beyazıd Üniversitesi Tıp Öğrenciler Birliği koordinatörü Cüneyt Mutlu, İznik Candarlı ve Sansarak mahallesinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yıldırım Beyazıd Üniversitesi Tıp Öğrenciler Birliği Öğrencileri kendilerine verdiği desteklerinden dolayı İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’a bir teşekkür plaketi verdi.


Leave A Reply

Your email address will not be published.