Milletvekili Aydın Bağ Yanıklarını İnceledi

0

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ın daveti üzerine İznik’e gelen Bursa Ak Parti Milletvekili İsmail Aydın, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun, İznik Ova Köyleri Sulama Birliği Başkanı Hasan Aydemir ve Çamdibi Mahalle Muhtarı Mehmet Salım ile birlikte bağ yanıklarını incelediler.

Havaların erken ısınması ve ardından gelen kıra ve don olayları çiftçileri kara kara düşündürmeye başladı. Bunun üzerine bölgede incelemeler de bulunan Bursa Milletvekili İsmail Aydın ” Bağ yanıkları ile ilgili konuyu meclise götüreceğim ve gerekli çalışmayı başlatacağım. Çiftçilerimizi mağdur etmeyeceğiz. Sizlerde Ziraat odaları ile gerekli araştırmayı yaparak rapor halinde hazırlayın” dedi.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ise yaptığı açıklama da “İznik tarım bölgesi olması nedeniyle azığını buradan temin ediyor. Hava şartları nedeniyle oluşan bu bağ yanıkları çiftçilerimizi kara kara düşündürüyor. Bu nedenle sayın Milletvekilimiz İsmail Aydın’ı bölgemize davet ettik. Yanıkları yerinde gördük ve gerekli çalışmalar yapılacak” dedi.

Çamdibi Mahalle Muhtarı Salım ise “Sayın Milletvekilimiz İsmail Aydın ve Belediye Başkanımız Osman Sargın’a gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Biz çiftçiler olarak gelirimizi zeytin ve üzüm bağlarından sağlıyoruz. Bağ yanıkları biz çifçilerin belini bükecek. Çiftçiler olarak destek bekliyoruz” dedi. Milletvekili Aydın ve Başkan Sargın incelemelerden sonra Çamdibi Mahallesinde vatandaşlar ile hasbıhal etti.

Leave A Reply

Your email address will not be published.