ALEMDAROĞLU’NA THY’dan TEŞEKKÜR…

İZNİK DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİ DR. AYBARS ALEMDAROĞLUNA THY’DAN TEŞEKKÜR..

0
İznik Devlet Hastanesi Başhekimi ve Üroloji Uzmanı Dr. Aybars Alemdaroğlu, Türk Hava Yolları’nın (THY) 19 Eylül 2025 tarihli TK0078 sefer sayılı Miami-İstanbul uçuşunda rahatsızlanan yabancı uyruklu bir yolcuya yaptığı tıbbi müdahaleyle hayat kurtardı. THY, başarılı müdahalesi nedeniyle Dr.Alemdaroğlu’na teşekkür mesajı iletti.

Olay, 19 Eylül 2025 tarihinde TK0078 sefer sayılı Miami-İstanbul uçuşunda meydana geldi.

Uçuş sırasında aniden fenalaşan yabancı uyruklu bir yolcuya ilk müdahaleyi yapmak için yardım çağrısı yapıldı. Yolcular arasında bulunan Dr. Alemdaroğlu, hemen duruma müdahale ederek yolcuya gerekli tıbbi yardımı yaptı. Zamanında ve etkili müdahalesi sayesinde yolcunun ciddi bir sağlık sorunu yaşaması önlendi.

Türk Hava Yolları, olayın ardından Dr. Aybars Alemdaroğlu’na resmi bir teşekkür mesajı gönderdi. Mesajda şu ifadelere yer verildi:
“Aybars Alemdaroğlu, 19 Eylül 2025 tarihli TK0078 sayılı Miami-İstanbul uçuşumuzda rahatsızlanan yolcumuza yaptığınız tıbbi müdahale ve uçuş ekibimize verdiğiniz destek için size içtenlikle teşekkür ederiz. Sizin gibi kıymetli hekimlerimizin, tamamen gönüllü olarak başka bir yolcuya yardım etmesinin önemi ve değeri paha biçilemez.”
Başhekim Dr. Alemdaroğlu’nun duyarlılığı ve profesyonelliği, yolcular ve havayolu personeli tarafından büyük takdir topladı.
Leave A Reply

Your email address will not be published.