BOYALICA İLKOKULU’NA BEYAZ BAYRAK

0

Boyalıca İlkokulu bahçesinde düzenlenen Beyaz Bayrak Töreni, Geleneksel Bahçe Oyunları Açılışı ve Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine Kaymakam Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, İlçe Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı, Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Semerci, Milli Eğitim Şube Müdürü Tevfik Kaşıkçı, Emniyet Müdür Vekili Komiser Gökhan Keleş, Belediye Meclis Üyesi Raşit Alptekin ve Necmettin Çömez, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrencilerin yanı sıra Boyalıcalı vatandaşlar da katıldı.

Boyalıca İlkokulu Müdürü Habib Ay konuşmasında “Sağlık Bakanlığı’nın ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın ortaklaşa hazırladığı Okullar Hayat Olsun Projesi’ne bağlı olarak okulumuz Temiz Okul Sağlıklı Okul ödülü olan Beyaz Bayrak almaya hak kazanmıştır. Bu projeye Bursa çapında 132 okul müracaat etmiş ve 88 tanesi beyaz bayrak almayı hak etmiştir” dedi.

Başkan Sargın konuşmasında “Bugün burada güzel bir programı gerçekleştirmek için toplanmış bulunmaktayız. Öncelikle beyaz bayrak almaya hak kazanmış olan Boyalıca İlkokulumuzu, Okul Müdürümüzü, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi yürekten kutluyorum. Çünkü beyaz bayrak almak o kadar kolay bir şey değil. Gerçekten büyük bir özveri ile çalışılmış ve sonucunda başarıya ulaşılmış” dedi.

Kaymakam Pehlivan konuşmasında “Öncelikle etkinliğin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Okulumuzun beyaz bayrak almasında emeği geçen başta okul müdürümüz, öğretmenlerimiz olmak üzere öğrencilerimize ve katkı sağlayan Belediye Başkanlığımız ve ilgili kurum kuruluşlara huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.

Program öğrencilerin folklor gösterisi, şiir dinletisi ve bahçe oyunları ile devam ederken, okula yapılan katkılardan dolayı plaketler verildi. İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan Boyalıca İlkokuluna yaptıkları katkılardan dolayı Belediye Başkanı Osman Sargın’a teşekkür plaketi takdim etti.

HABER : ALİ KARATEKİN / BOYALICA


Leave A Reply

Your email address will not be published.