EMEKLİ ÖĞRETMENLER İLE GEÇMİŞTEN GELECEĞE

0

İznik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün koordine ettiği “Emekli Öğretmenlerle Öğretmenler Odasında Geçmişten Geleceğe” projesinin ilk etkinliği, emekli öğretmenlerimiz Orhan Satır ve Nuri Namoğlu’nun katılımı ile İznik Anadolu Lisesi öğretmenler odasında gerçekleşti.

İki yıl içinde yaklaşık 120 emekli öğretmene ulaşılarak, hepsinin farklı zamanlarda tüm okullarımızın öğretmen odalarına davet edileceği proje çerçevesinde, ülkemizin değişik yerlerinde görev yapmış emekli öğretmenlerimiz ile halihazırda görev yapan öğretmenlerimiz buluşturularak, emekli öğretmenlerimizin tecrübe ve birikimlerinden daha fazla öğretmenin faydalanması sağlanacak.
Bu proje ile emekli öğretmenlerin günümüz eğitim faaliyetlerinde daha aktif roller alması teşvik edilerek öğretmenler arasında iletişim ve iş birliği güçlendirilecek.

Öğretmenler odasındaki sohbetler sırasında geçmişteki eğitim süreçlerini değerlendirilerek, öğrenci başarılarını olumlu etkileyecek pedagojik yaklaşımların ve stratejilerin paylaşılması sağlanacak. İlçemiz eğitimine katkılarından dolayı emekli öğretmenlerimize şimdiden teşekkür ederiz.

Leave A Reply

Your email address will not be published.