Beslenme ve Diyet Polikliniği Açıldı…

0

İznik Devlet Hastanei Başhekimi Dilek Doğan Baş Devlet Hastanesi’nin bir eksiğinin daha tamamlandığını belirterek, “Hastanemizde, 15 Ocak 2018 tarihinden itibaren Beslenme ve Diyet Polikliniği faaliyete geçmesiyle, avcılar escort hastanemizin bir eksiği daha giderilmiş oldu. Sağlıklı beslenme ve beslenme hastalıklarının tedavisi konusunda İznikli vatandaşlarımızın hizmetinde olacağız” dedi.

Diyetisyen Merve Şanlı Atkın, beslenmenin, insan sağlığı ve yaşam kalitesini arttırmadaki en önemli faktörlerden biri olduğunu belirtip, “Bunun için de yeterli ve dengeli beslenmek, bol su tüketimi ve hareketlilik gerekmektedir” dedi.

Günümüzde bozuk beslenme ve hareketsiz yaşantıya bağlı hastalıkların gittikçe artış gösterdiğine dikkat çeken Atkın “Özellikle obezite ciddi boyutlara ulaşmış bulunmaktadır. Bunun bilinciyle hastanemizde de Sağlıklı Beslenme ve Diyet Polikliniği hizmet vermeye başlamıştır. Bu poliklinikte, başta kilo problemi olan ve zayıflamak isteyen hastalar olmak üzere, tüm beslenmeyle etkilenen, özel beslenme gerektiren diyabet, hipertansiyon gibi hasta beslenmesi, çocukluk çağı, gebe, emzikli beslenmesi gibi konularda da hizmet vermeye hazırız ” diye konuştu.

Leave A Reply

Your email address will not be published.