Yine Son Saniye Golü İle Yıkıldık…

0

Süper Amatör Küme A Liginde mücadele eden temsilcimiz İznikspor Pazar günü evinde Millet Mahallesi Spor ile karşılaştı. Her iki takımında puan kaybına tahammülü olmayan maça iki takımda kontrollü olarak başladı. Evinde oynamanın avantajı ile İznikspor ilk çeyreğin ardından ataklarını sıklaştırsa da bulduğu pozisyonları bir türlü ağlarla buluşturamadı. Maçın 40. Dakikasında onsekiz içerisindeki mücadelede topun Tugay’ın eline çarptığını belirleyen hakem beyaz noktayı gösterdi. İznikspor yediği penaltı golü ile ilk yarıyı 1-0 mağlup olarak tamamladı.

Maçın ikinci yarısına daha istekli başlayan taraf temsilcimiz İznikspor oldu. 50. Dakikada ceza sahası üzerinde serbest vuruş kazanan temsilcimizde topun başına Melih geçti. Melih’in kullandığı serbest vuruş defanstan döndü, dönen topu alan Şaban altıpas içinde Zafer’le buluşturdu. Topu ağlara gönderen Zafer skoru eşitledi. 1-1.

Golün ardından ataklarını sıklaştıran temsilcimiz rakip kaleye yüklenmeye başladı. Maçın 61. Dakikasında Millet Mahallesispor’dan Salih kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Bu dakikadan sonra daha da isteklenen İznikspor aradığı golü genç golcüsü Mustafa Kara ile buldu. 81. Dakikada defansın arkasını atılan topu ısrarla takip eden Mustafa defansı hata yapmaya zorladı. Kaleci ve defans topu birbirine bırakınca araya giren Mustafa hatayı affetmeyerek kaleciyi de geçerek topu ağlara gönderdi. 2-1.

Maçın uzatma dakikalarında ise futbol sahalarında eşine az rastlanan bir golle yıkıldık. Son saniyelerde köşe vuruşu kazanan Millet Mahallesinin kullandığı korner atışında rüzgarında etkisi ile top direk olarak kaleye yönelerek doksan tabir edilen yerden ağlarla buluştu. Bu golün ardından rakip kaleci İznikspor yedek kulübesine doğru koşunca saha biranda karıştı. Çıkan tartışmanın ardından hakem santra yapılmasına izin vermeyerek maçı bitirdi. Maçın ardından ise hakem Kaptan Fatih ile Hakan’ı ve Millet Mahallesi spor’un kalecisine kırmızı kart gösterdi.

Temsilcimiz Yeşil-Beyazlılar haftaya deplasman da Yıldırım Belediyespor’a konuk olacaklar.

Leave A Reply

Your email address will not be published.