Vahit Mutlu Güven Tazeledi…

4 dönemdir İznik Ziraat Odası Başkanlığı görevini yürüten Vahit Mutlu iki listenin yarıştığı seçimlerde aldığı 26 oy ile güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

0

İznik Ziraat Odası’nın seçimli olağan genel kurulu Cumartesi günü Ticaret Odası toplantı salonunda gerçekleşti. Genel kurulun divan başkanlığını Hasan Aydemir yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Genel kuruldaki gündem maddeleri tek tek okunup görüşüldükten sonra delegelerin oylarına sunuldu. Gündem maddelerinin tamamı oy birliği ile kabul edildi. Yeni yönetim ve denetim kurulu seçimlerinde iki liste yarıştı.

 

Mevcut Başkan Vahit Mutlu ve Ahmet Turan’ın aday olduğu seçimlerde 46 delege oy kullandı. Seçimlerde Mutlu’nun listesi 26 oy, Turan’ın listesi ise 20 oy aldı. Mevcut başkan Vahit Mutlu yeniden seçilerek dört yıllığına başkan seçildi.

 

Vahit Mutlu seçimin ardından tüm delegelere teşekkür etti. Bunun son seçimi olduğunu belirten Mutlu, “bir daha aday olmayacağım. 20 sene başkanlık bana yeter, aday olacaklar şimdiden çalışmaya başlasınlar” dedi.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.