TOPKAPI’YA SICAK ASFALT

0

Tarihi ve doğası ile Türkiye’nin ender ilçelerinden olan İznik kendine yakışan hizmetler ile geleceğe taşınıyor. Bu kapsamda sıcak asfalt öncesi ilçenin Topkapı Mevkii’nde başlayan çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Osman Sargın burada vatandaşlarla bir araya geldi.

Gerek hükümetin, gerek bakanlıkların, gerek büyükşehir ve ilçe belediyesinin yatırımlarını yapılan talepler ile İznik’e çeken Belediye Başkanı Osman Sargın “İznik’i tüm yatırımlar ile geleceğe hazırlıyoruz” dedi.

İlçede devam eden asfaltlama çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Osman Sargın’a Başkan Yardımcısı Mehmet Hıştıroğlu ve Yeşil Cami Mahallesi Muhtarı Ethem Aydın da eşlik etti.

İncelemeler sırasında konuşan Başkan Sargın “İznik ilçemizin alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde yol çalışmalarımız devam ediyor. Bizlerde bugün ilçemizin Topkapı mevkiinde devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledik. Şu anda sıcak asfalt öncesi alt malzemesi seriliyor. Bunun ardından sıcak asfalt serilecek. Belediyemizin talep ve önerileri ile Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen asfalt çalışmaları sonrasında vatandaşlarımız rahat bir nefes alacak. Ayrıca yaklaşmakta olan Ramazan Bayramı dolayısıyla ekiplerimiz çalışmalarına hız vermiş durumda.Parklar Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından onarılıyor, yeşil alanlarımızın bakımları Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yapılıyor.Yine ilçe merkezimizde bulunan yaklaşık 1000 adet çöp konteynırı Temizlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından yıkama kamyonu ile temizlenecek. İnşallah güzel bir şekilde idrak ettiğimiz Ramazan ayı sonrasında güzel bir şekilde de bayramı icra edeceğiz. Ben bu vesile ile tüm hemşerilerime hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi.

Başkan Osman Sargın yardımcısı Mehmet Hıştıroğlu ile birlikte devam eden çalışmaları inceledi.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.