Selda Meriç Ak Parti 8. Sıradan Aday

0

Ak Parti Bursa aday listesi belli oldu. İznikli hemşerimiz Selda Meriç Bursa 2. Bölge 8. Sıradan listeye girmeyi başardı.

2015 yılında 7 Haziran seçimlerinde Ak Parti’den Bursa Milletvekili Aday Adayı olan Selda Meriç bu süreçte aday olamamıştı. 24 Haziran’da yapılacak seçimler için Ak Parti’den yeniden Aday Adaylığı başvurusunu yapan Selda Meriç bu kez listeye 8. sıradan girmeyi başardı.

Ak Parti’nin Bursa’dan 5 kadın adayından biri olan Selda Meriç’e çıktığı bu yolda başarılar dileriz.

 

AK PARTİ BURSA LİSTELERİ

BURSA BİRİNCİ BÖLGE

HAKAN ÇAVUŞOĞLU, MUSTAFA ESGİN, REFİK ÖZEN, EMİNE YAVUZ GÖZGEÇ, AHMET KILIÇ, GÜLTEN KAPICIOĞLU, SADETTİN CANGÜL, ARİF ÇELENK, MUHAMMED ERDOĞAN, ARİF BEKİR DANGAÇ

 

BURSA İKİNCİ BÖLGE

EFKAN ALA, OSMAN MESTEN, VİLDAN YILMAZ GÜREL, ZAFER IŞIK, MUHAMMET MÜFİT AYDIN, ATİLLA ÖDÜNÇ, AHMET YELİS, SELDA MERİÇ, BURCU YARAN, İSMAİL ÖZKAN

 

SELDA MERİÇ KİMDİR?

15 Ocak 1978 İznik- Bursa doğumlu. Evli ve bir çocuk annesi. İlk, orta ve lise öğrenimini İznik İlçesinde tamamladı.

Anadolu Üniversitesi, Adalet Meslek Yüksekokulu ve İstanbul Kültür Üniversitesi, Bankacılık ve Sigortacılık programında Ön lisansını tamamladı. Ardından Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinde lisans eğitimini bitirerek Bahçeşehir Üniversitesi Küresel İşletme ve Pazarlama Bölümünde Yüksek lisans yaptı. Global Liderlik ve Siyaset Okulu programlarına katılarak sertifika aldı. 2002 yılında Ziraat Bankası’nda bankacılık ile başlayan iş hayatı Yapı Kredi bankası’nda devam etti. Akabinde 2004 yılında kendi şirketini kurarak Selda Meriç Sigorta Ltd. Şti. adı altında sigorta sektöründe iş hayatına devam ediyor. TOBB İznik Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı, Bursa İcra Kurulu üyesi, aynı zamanda İznik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. 2004-2009 yılları arasında AK PARTİ İznik İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi ve Halkla İlişkiler Birim Başkanı olarak görev yaptı.  2011 Yılından 2015 yılına kadar AK PARTİ İznik İlçe Başkanlığı tarafından kurulan AR-GE komisyonuna koordinatörlük yaptı. 2015 yılında 7 Haziran seçimlerinde Ak Parti Bursa Milletvekili aday adayı oldu.

Leave A Reply

Your email address will not be published.