ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İFTARDA BULUŞTU

0

İznik Kaymakamlığı ve İznik Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Şehit aileleri ve Gaziler tüm ilçe protokolü ile bir araya geldi.

İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezi’nde düzenlenen İftar yemeğine İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar, Belediye Başkanı Osman Sargın, ilçe protokolü, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve Şehit Aileleri ile Gaziler katıldı.

Kaymakam Bayraktar ve Başkan Sargın iftar yemeğine katılan misafirlerin tek tek yanlarına giderek hoş geldiniz dediler.

İznik Ayasofya Orhan Camii Müezzini Osman Çakmak’ın okuduğu Ezan-ı Şerif’in ardından başlayan iftar yemeği, yapılan dua ile devam etti.

Düzenlenen iftar yemeği hakkında açıklamada bulunan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın “Kıymetli ailelerimiz sizler yalnız değilsiniz. İşte bugün burada İznik yanınızda, bütün ülke sizlerin yanında” dedi. Sargın açıklamasında“Bugün Şehit aileleri ve gazilerimiz ile bir arada olmak için buradayız. İlçede ki tüm kurumlarımızın temsilcileri, Siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları hep birlikte bu akşam Şehit aileleri ve Gazilerimizle beraberiz. Bu akşam vesilesiyle Aziz Şehitlerimizi rahmetle, minnetle bir kez daha yaad ediyoruz. Saygı değer Şehit Ailelerimize yalnız değilsiniz diyoruz. Kıymetli ailelerimiz sizler yalnız değilsiniz. İşte bugün burada İznik yanınızda, bütün ülke sizlerin yanında. Siz değerli Şehit aileleri ve Gazilerimiz ile bir araya gelmek bizler için her zaman bir gurur vesilesi, onur vesilesi, şeref vesilesidir. Sizlerle gurur duyuyoruz. Çünkü siz kınalı kuzularınızı, vatanın birliği, dirliği, geleceği ve bekası için feda ettiniz. O Şehitlerimiz ardına bakmadan yollara düştü, nöbetlerini icra etti ve şehit oldu, en yüksek mertebeye ulaştı. Keza Gazilerimiz de Şehitlerimiz ile birlikte mücadele etti Gazilik unvanını, şerefli unvanlardan birini de onlar elde etti. Ve bu nöbet devam ediyor. Biz şuan burada iftarımızı yaparken en uç noktalarında güvenlik güçlerimiz ve vatandaşlarımız ülkemizin güvenliği esenliği için nöbet tutmaya devam ediyor. Ben bu akşama iştiraklerinizden, Ramazan ayının en güzel feyiz ve bereket ayının en güzel anlarını bizlerle paylaştığınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu vesile ile tüm Şehitlerimize Allah’tan rahmet, Gazilerimize sağlık ve esenlikler diliyorum” dedi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.