TOKİ, İznik’te 10 konutu açık artırma ile satışa sundu

0

TOKİ, açık artırma yöntemi ile İznik’te bulunan 10 konutu satışa sundu. 30 Temmuz Salı günü gerçekleştirilecek açık artırma için başvurular Ziraat Bankası ve Halk Bankasına yapılacak.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul, Manisa, Balıkesir ve Bursa’da 267 konutu açık artırma yöntemi ile satışa sundu. Açık artırma 30 Temmuz Salı günü TOKİ’nin İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu ve Balıkesir Salih Tozan Kültür ve Sanat Merkezi’nde saat 13.00’de gerçekleştirilecek. Açık artırmaya internet üzerinden de teklif verilebilecek.

BURSA’DA 36 KONUT BULUNUYOR

Bursa’da açık artırma ile satılacak 36 konutun 10’u İznik’te, 4’ü Orhangazi’de, 21’i Osmangazi’de biri de Hamitler’de bulunuyor. İnşaatı tamamlanmış olan konutlar, 2+1,3+1 ve 4+1 planında yapıldı. Yüzde 25 peşin 120 ay vade ile satılacak konutlar alıcılarına hemen teslim edilecek.

BAŞVURULAR HALKBANK VE ZİRAAT BANKASINA YAPILACAK

Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası A.Ş. ve T.C. Ziraat Bankası A.Ş. tarafından yürütülecek olup, başvurular ve teminatlar anılan bankaların tüm şubeleri aracılığı ile kabul edilecek. Ayrıca, açık artırma gününde de başvuru yapılabilecektir. Ayrıntılı bilgilere www.toki.gov.tr ile www.emlakyonetim.com.tr internet adreslerinden ve 444 86 54 numaralı telefondan ulaşılabilecek.

Leave A Reply

Your email address will not be published.