Muhteşem bir düğünle hayatlarını birleştirdiler…

0

İbrahim Şener’in oğlu Ömer Şener ile Eskişehir eşrafından İbrahim Metin Ağıl’ın güzel kızı Melike, Saklıbahçe’de gerçekleşen muhteşem bir düğünle hayatlarını birleştirdiler.

Saklıbahçe Düğün Salonunda gerçekleşen törende gelin ve damat alkışlar eşliğinde salona girdiler. Genç çift, kendileri için hazırlanan sahnede ilk danslarını ederken; daha sonra davetliler de genç çifte eşlik ettiler. Düğün pastasının kesilmesinin ardından ise takı merasimi gerçekleştirildi.

Çiftin Nikahını İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta kıyarken, evlilik cüzdanını ise gelin Melike Şener’e verdi.

Katılımın oldukça yoğun olduğu düğün töreninde genç çifti aile dostları ve akrabaları bu mutlu günde yalnız bırakmadı. Böylesine mutlu gecede gönüllerince eğlenme fırsatı bulan çiftin heyecanları görülmeye değerdi. Evlatlarının mürüvvetini gören Şener ve Ağıl aileleri kendilerini yalnız bırakmayan aile dostlarına ve konuklara tek tek teşekkür etmeyi de ihmal etmediler.

Çalınan oyun havaları ile genç çift ile arkadaş, dost ve akrabaları gecenin sonuna kadar gönüllerince eğlendi. İnegöl Kafkas Derneği Folklor ekibinin gösterisi de misafirler tarafından beğeni ile izlendi.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.