Eryılmaz’a İspanyol Damat…

0

İlçemiz esnaflarından Bülent Eryılmaz’ın kızı Avukat Mine Eryılmaz hafta sonu gerçekleşen muhteşem bir düğünle hayatını İspanyol asıllı David Sala ile birleştirdi.

Genç çiftin muhteşem düğün töreni 11 Eylül Cumartesi akşamı Askania Kır Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Genç çift alkışlar eşliğinde sahneye çıkarak dans etti. Mutlulukları gözlerinden okunan çiftin düğün töreni pasta kesimi ve takı töreniyle devam etti.

Askania’da gerçekleşen düğüne birçok seçkin davetli katıldı. Gecenin geç saatlerine kadar ilerleyen törende davetliler, pisti bir an olsun boş bırakmazken, gelin ve damat da oyunları ile konuklara eşlik etti. İspanyol damat ve arkadaşlarının performansı ise davetlilerden tam not aldı.

Düğüne katılan davetliler gelin ile damadın birbirlerine çok yakıştığını belirterek, “Ömür boyu mutlu olsunlar, bir yastıkta kocasınlar” temennisinde bulundular.

Katılımın oldukça yoğun olduğu düğün töreninde genç çifti aile dostları ve akrabaları bu mutlu günde yalnız bırakmadı. Böylesine mutlu gecede gönüllerince eğlenme fırsatı bulan çiftin heyecanları görülmeye değerdi. Evlatlarının mürüvvetini gören Eryılmaz ve Sala   aileleri kendilerini yalnız bırakmayan aile dostlarına ve konuklara tek tek teşekkür etmeyi de ihmal etmediler.

Genç çiftin nikahları 25 Eylül Cumartesi günü İspanya Barcelona’da kıyılacak.

İznik Gazetesi ailesi olarak biz de genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Karin – Carlos SALA

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.