Mahmut Hersek’in Mutlu Günü…

0

Önceki dönem Ak Parti İznik İlçe Başkanı Eczacı Tamer Mahmut Hersek’in kıymetli evladı Bilal Hersek ve Ela Başaran hafta sonu gerçekleşen muhteşem bir düğünle hayatlarını birleştirdiler.

Genç çiftin muhteşem düğün töreni 24 Ağustos Cumartesi akşamı Saklıbahçe Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Genç çift alkışlar eşliğinde sahneye çıkarak dans etti. Mutlulukları gözlerinden okunan çiftin düğün töreni pasta kesimi ve takı töreniyle devam etti.

Önceki dönem Ak Parti Bursa il Başkanı Cemalettin Torun ve İl yöneticilerinin şahitliğini yaptığı genç çift birlikte bir ömür sürmeye “Evet” dediler.

Saklıbahçe Düğün salonunda gerçekleşen Düğüne Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ak Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, Bursa Millet Vekilleri Atilla Ödünç, Refik Özen, Osman Mestan, Önceki dönem Bursa Belediye Başkanı Recep Altepe, önceki dönem İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve birçok seçkin davetli katıldı.

Gecenin geç saatlerine kadar ilerleyen törende davetliler, pisti bir an olsun boş bırakmazken, gelin ve damat da oyunları ile konuklara eşlik etti.

Düğüne katılan davetliler gelin ile damadın birbirlerine çok yakıştığını belirterek, “Ömür boyu mutlu olsunlar, bir yastıkta kocasınlar” temennisinde bulundular.

İznik Gazetesi ailesi olarak biz de genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Leave A Reply

Your email address will not be published.