İZNİKSPOR SEYİRCİSİ ÖNÜNDE ŞOV YAPTI

İznikspor 8-0 Bursa Gençlergücü

0

Ligin dördüncü haftasının oynanmasına rağmen seyircisi önüne ilk kez çıkan İznikspor oynadığı futbolla ve attığı gollerle şov yaptı. Maça gelen seyirciler yazdan kalma bir havada futbol şöleni yaşadılar.

 

Süper Amatör küme B grubunda şampiyonluk hedefleyen İznikspor sahasında konuk ettiği İnegöl temsilcisi Gençlergücü’nü 8-0 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu.

 

İznikspor 10. Dakikada Gürkan Sefil ile 1-0 öne geçti, 14 ve 35 Şafak Tiryaki ve 28. Dakikada Mustafa Berk Karanın golleriyle ilk yarıyı 4-0 önde kapattı.

 

İkinci yarıda da gollere devam eden İznikspor 63 ve 70. Dakikada Çağrı Alpaslan, 69. Dakikada Ömer Demircan ve 80. Dakikada Şahin Şentürk’ün golleriyle karşılaşmadan 8-0 galibiyetle ayrılırken bir maçı eksik olmasına rağmen averajla liderlik koltuğuna oturdu.

 

İznikspor başkanı Mehmet Pösteki maçın ardından yaptığı açıklamada “ bu sezon iddialı bir kadro kurduk. Bunun sonuçlarını da alıyoruz. Bugün güzel bir futbol ve farklı bir galibiyet alarak lig liderliğine yükseldik. Şimdi önümüzdeki maça bakıyoruz. Ligteki en yakın rakibimiz olan Fatihgücü spor ile deplasmanda karşılaşacağız. Biz her maça 3 puan parolası ile çıkıyoruz. Kaza ve sakatlık olmazsa hedefimiz bu sene BAL ligi. İki sezondur çokbüyük şanssızlıklar ile bu hedefimizi gerçekleştiremedik bu sene bunu başaracağız inşallah. Bu süreçte her zaman bizim yanımızda olan ve bize en büyük desteği veren belediye başkanımız Kağan Mehmet Usta’ya da takımımız ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ederim” dedi.

 

İznikspor bu hafta lig ikincisi Fatihgücü KS spor ile deplasmanda karşılaşacak.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.