İznikspor farkı açıyor

Süper Amatör küme A grubunda mücadele eden temsilcimiz İznikspor en yakın rakibi Fethiye İdman Yurdu’nu 3-2 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

0

Pazar günü Fethiye İdman Yurdu sahasında iki namağlup takım karşı karşıya geldi. Liderlik için yarışan ve puan kaybına tahammülü olmayan iki takımın mücadelesinde 3 puanı alan taraf temsilcimiz İznikspor oldu.

Maçın 10. dakikasında Furkan Kesikbaş’ın golü ile İznikspor 1-0 öne geçti. Geriye düşen Fethiye 28. dakikada Demirhan’ın attığı gol ile skoru eşitledi 1-1. Beraberliğin ardından rakip kale yüklenen Yeşil-Beyazlar aradığı golü 34. dakikada Mevdudi ile bularak 2-1 öne geçti. İlk yarının son dakikasında biz kez daha sahneye çıkan Mevdudi 45. dakikada topu ağlarla buluşturup ilk yarının skorunu belirledi 3-1.

İstediği skoru elde eden takımımız ikinci yarıda daha temkinli bir oyunu tercih etti. İstediği oyunu rakibine de kabul ettiren İznikspor 80. dakikada Sörgün Demir’in penaltıdan attığı gole engel olmayınca skor 3-2’ye geldi. Yediği golün ardından oyunu tutmasını bilen İznikspor maçı 3-2 kazanmasını bilerek 3 puanı hanesine yazdırdı.

Bu galibiyet ile ligde namağlup durumda bulunan temsilcimiz İznikspor, bir maçı eksik olan en yakın rakibi Fethiye İdman Yurduspor’un 6 puan önünde lider durumda yer alıyor.

Temsilcimiz bu hafta sahasında Orhangazi Hürspor ile karşılaşacak.

 

Geçmiş olsun hocam

İznikspor teknik direktörümüz Kadir Cengiz geçtiğimiz hafta yapılan antrenman sırasında sakatlık yaşadı.  Çapraz bağlarında yırtık tespit edilen başarılı teknik adam yapılan tedavinin ardından takımını yalnız bırakmayarak önce antrenmanlara sonra da maçta koltuk değnekleri ile takımın başında yer aldı.

Gazetemiz olarak Kadir Cengiz hocamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletir acil şifalar dileriz.

 

 

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.