İZNİK’Lİ BARAN POTUR ÜMİT MİLLİ TAKIMDA

İznikli Erk ve Gülay Potur un oğlu, İznikli Emekli Öğretmenlerimizden Hamide ve Şaban Potur’un torunu olan Aksel Baran Potur Ümit milli takıma çağrıldı. Aksel Baran Potur Norveç Oslo da ailesi ile birlikte yaşıyor.

0

Ümit Milli Takım’ın Azerbaycan ve Bosna Hersek maçları aday kadrosu açıklandı. Ümit Milli Futbol Takımı’nın, 17 Haziran Cumartesi günü Azerbaycan ve 20 Haziran Salı günü Bosna Hersek ile oynayacağı özel maçların aday kadrosu belli olurken İznikli genç futbolcu Aksel Baran’da aday kadroda yer aldı.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, aday kadroya davet edilen oyuncular 11 Haziran Pazar günü saat 18.00’de Kavacık Limak Eurasia Luxury Hotel’de toplanacak.

Milliler, 2025 UEFA Avrupa 21 Yaş Altı Şampiyonası’nda A Grubu’nda İtalya, İrlanda Cumhuriyeti, Norveç, Letonya ve San Marino ile eleme grubu maçları yapacak. Turnuvaya hazırlık niteliği taşıyan özel karşılaşmalar öncesinde teknik direktör Levent Sürme’nin aday kadroya davet ettiği isimler şöyle:

Doğan Alemdar (Rennes), Osman Ertuğrul Çetin (Fenerbahçe), Jankat Yılmaz, Emin Bayram, Kazımcan Karataş (Galatasaray), Serdar Saatçı (Braga), Arif Kocaman (Yukatel Kayserispor), Uğur Kaan Yıldız (Göztepe), Ravil Tagir (Westerlo), Yasin Özcan (Kasımpaşa), Ayberk Karapo, Metehan Baltacı (Manisa FK), Emirhan İlkhan (Sampdoria), Cem Türkmen (Austria Lustenau), Göktan Gürpüz (Borussia Dortmund), Kenan Yıldız (Juventus), Aksel Baran Potur (Moss FK), Emircan Gürlük (Altınordu), Enis Destan (Warta Poznan), Bertuğ Özgür Yıldırım (Fraport TAV Antalyaspor), Erencan Yardımcı (Corendon Alanyaspor), Doğuhan Aral Şimşir (FC Midtjylland). ümit milli takım tff türkiye futbol federasyonu

Futbolu meslek olarak seçen Aksel Baran Potur, 12 Mayıs 2002 tarihinde Oslo şehrinde doğmuştur. 1,85 m boyundadır. Norveç uyrukludur.

Aksel Baran Potur Orta saha – Orta saha sol mevkiinde oynamaktadır. Menajerliğini ProMotion Player Management yapmaktadır. Aksel Baran Potur, Sol ayağını kullanmaktadır.

Hangi Takımda Top Oynuyor?

21 yaşında (12 May 2002), 185 boyunda ve Moss FK takımında oynuyor.

Moss FK futbol takımında oynamaktadır.

Moss FK takımına 30 Mart 2022 tarihinde katılmıştır. Aksel Baran Potur ‘un Moss FK ile sözleşmesi 31 Aralık 2023 tarihine kadar

Aksel Baran Potur Piyasa Değeri Ne Kadar?

Aksel Baran Potur isimli futbolcunun piyasa ve bonservis değeri 100 Bin €’dur. Oyuncusunun en yüksek piyasa değeri ise 100 Bin € kadar çıkmıştır.

Aksel Baran Potur Hangi Takımlarda Futbol Oynadı?

Aksel Baran Potur futbol kariyeri boyunca transfer geçmişi tarihleriyle birlikte şu şekildedir.

5 Mart 2021 yılında KFUM Oslo

17 Eylül 2021 yılında Moss FK

31 Aralık 2021 yılında KFUM Oslo

30 Mart 2022 yılında Moss FK

Leave A Reply

Your email address will not be published.