İznik Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Uluslararası Proje

0

İznik Milli Eğitim Müdürlüğü 4 ülkeden eğitimcilerin katılacağı ve eğitim modellerinin karşılaştırılacağı bir program düzenledi. Eğitim 5 gün süresince İznik’te gerçekleştirilecek.

Eleia Otelde gerçekleştirilen programın açış konuşmasını İznik Milli Eğitim Müdürü Muhammet Asil gerçekleştirdi. Asil, katılımcı 4 ülkeden gelen eğitimcilere hitaben yaptığı konuşmasında “ medeniyetler beşiği İznik’e hoş geldiniz. 5 gün sürecek eğitim programında sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız. Burada eğitim alanındaki bilgi ve tecrübelerimizi paylaşma imkanı bulacağız.” Dedi.

İznik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde yürütülen Erasmus+ ENCITS (Enhancing Creative and Innovative Teaching Skills Through Trainings and Observations) projesinin ilk toplantısı İspanya, Hollanda, Bulgaristan ve İtalya’dan öğretmenlerin katılımıyla İznik’te başladı.

Projenin Yerel ortağı olan Uludağ Üniversitesi Yabancı Diller Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Zübeyde Sinem Genç “ Öğretmenlerin Araştırma ve Ölçme-Değerlendirme Becerilerinin Geliştirilmesi” ile ilgili  eğitim verecek.  5 gün sürecek olan bu etkinlikte öğretmenlerin mesleki becerilerinin geliştirilmesi, farklı ülkelerle eğitim alanında bilgi ve deneyimlerin paylaşılması, kültürlerin tanıtılması amaçlanıyor.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.