İznikspor ve Elbeyli Üzümspor lige bir puanla başladı.

Süper Amatör Kümede mücadele eden temsilcilerimiz İznikspor ve Elbeyli Üzümspor oynadıkları ilk maçta berabere kalarak lige bir puan ile başladılar.

0

İznikspor 90’da yıkıldı…

Süper Amatör Lig A Grubunda mücadele eden İznikspor ligin ilk maçında sahasında İsmetiye Gençlik spor ile karşılaştı. Her iki takımda maça temkinli başladı. Maçın orta hakemi Alperen Patan verdiği kararlar ile yeşil-beyazlı futbolcuları ve taraftarları adeta çileden çıkardı.

Kaleci Adem Sakatlandı

Maçın 20 dakikasında Kalecimiz Adem’in yere yatarak kontrol ettiği bir pozisyonda rakip takım futbolcusunun dizi Adem’in suratına geldi. Aldığı darbe ile baygınlık geçiren kalecimizin dili geriye kaçtı. Yerde yatan kaleciye ilk müdahale futbolcumuz Mustafa Şimşek’ten geldi. Şimşek, keleci Adem’in geriye kaçan dilini düzelterek yeniden nefes almasını sağladı. Olayın ardından baygınlık geçiren kalecimiz ambulans ile hastaneye kaldırıldı. İlk yapılan müdahalenin ardından kontrol amaçlı müşahade de tutulan kalecimiz çok şükür daha sonra taburcu edildi.

Bu olayın ardından maç gerildi. 30. dakikada orta saha mücadelesinde hakemin verdiği karar itiraz eden Erhan önce sarı kart ardından ise kırmızı kartla oyun dışı kaldı. İlk yarı bu skor ile sonra erdi.

İkinci yarıda eksik oynayan İznikspor üst düzey mücadelesinin meyvesini 80. dakikada Anıl’ın penaltı golü ile aldı. Maçın uzatma dakikaları oynanırken rakip İsmetiye sol kanattan yaptığı ortada aradığı golü bularak maçtan bir puanla ayrılmasını bildi.

İznikspor bu hafta deplasmanda Milletspor ile karşılaşacak.

Elbeyli Üzümspor 2-2      

Süper Amatör Lig B Grubunda mücadele eden üzümspor deplasmanda Fethiye İdman Yurdu spora konuk oldu. Maçta 2-0 öne geçen temsilcimiz ilk yarıyı bu skorla tamamladı.

İkinci yarıda sakatlıklar Üzümspor’un yakasını bırakmadı. 5 oyuncu değişiklik hakkını kullanan Üzümspor 70. dakikada sakatlık yaşayan oyuncusu nedeni ile maçın son yirmi dakikasını bir kişi eksik oynadı. Bu dezavantajı iyi kullanan Fethiye 80 ve 85. dakikalarda bulduğu goller ile skoru eşitleyerek maçtan bir puan ile ayrıldı.

Üzümspor’da 3 futbolcu bu haftaki maçta forma giyemeyecek Soner ise çapraz bağlarından sakatlanarak sezonu kapattı.

Üzümspor bu hafta İznik İlçe Stadında Akhisar Demirspor ile karşılaşacak.

Leave A Reply

Your email address will not be published.