IRMAK AYOĞLU’NUN HEYECANLA BEKLENEN ‘YÜZLEŞME’ ADLI ŞARKISI ÇIKTI!

0

Sevgili Irmak Ayoğlu ile yapmış olduğumuz ilk röportajımızda, “IrmakCa” olarak çıktığım yolculukta;

“Yüzleşme” adında, üç farklı şarkımdan oluşan, Söz müziği bana ait olan, Al Beni, Dert Benim Derdim ve Yüzleşme (aynı ismi taşıyan) bir 3’leme çıkarmak üzereyim. Bir çeşit derleme diyebiliriz. Ankara’nın köklü stüdyolarından olan Stüdyo Allegro’da Orçun Babak ile kaydettim ve Davulda Tuna Sarp Tokel, Perdesiz Bassta Serkan Güneyi şarkılarıma katkı verdiler. Yine aynı şekilde 3’leme olarak yayınlanmak üzere Unite Ortak Mekan’ın imkanıyla, Okan Özyiğit’in Yönetmenliğinde üç klip çektik ve Direk Dans koreografisi ile Kana Tunçay, oyunculuğu ile Trans Aktivist Şimal Saral kliplere katkı verdiler.

Yakın zamanda Retro Yapım ve IF Performans’ın bir arada organize ettiği A-live Müzik yarışmasında “Kendimi Kaybettim” şarkım ile derece aldım. Bu parçada hem sahnede hem kayıtta; Davulda Cem Ölmez, Perdesiz Bassta Serkan Güneyi, Elektrik Gitarda Ali Deniz katkı verdiler. Bu heyecanını paylaşmak isterim diye belirtmişti ve beklenen an geldi! Sevgili Irmak Ayoğlu’nun heyecanla beklenen ‘Yüzleşme’ adlı parçası dinleyicileri ile buluştu. Çeşitli platformlarda dinleyicileri ile buluşan ‘Yüzleşme’ adlı parçası, yoğun bir dinleyici kesimi tarafından çok beğenildi ve pek çok kişi, bu harika parçayı müzik listelerinin birinci sıralarına koydu. Bu son derece güzel parçanın klibini, ben dahil olmak üzere, pek çok dinleyici sabırsızlıkla bekliyor. Hem sözleriyle, hem de bestesiyle kısa zaman içerisinde kendini çok sevdiren bu parçanın klibini heyecan içerisinde bekliyoruz.

Başta ben olmak üzere, İznik Gazetesi ve ekibi olarak sevgili Irmak Ayoğlu’un başarılarının devamını diliyoruz. Son olarak, eli kulağında olan iki başka parçasının da en kısa zaman içerisinde çıkarmasını ve dinleyicileriyle buluşturmasını sabırsızlıkla bekliyoruz.

Leave A Reply

Your email address will not be published.