SERRA TANKAL İLK ŞARKISI ‘KAPIŞALIM’ İLE MÜZİK DÜNYASINA ADIM ATIYOR!

0

Kendisini çok yakın bulduğum ve severek takip ettiğim sevgili Serra Tankal hepimizin beklediği ‘Kapışalım’ adlı şarkısı ile müzik Dünyasına adım atıyor. İstanbul Aydın Üniversitesi mezunu olan Tankal, Tiyatro, sinema ve dizi film oyuncusu ve yoga eğitmeni. Yoga ile 2016 yılında tanışan Tankal, bu konuda aldığı eğitim ile uzmanlaşmış sonrasında Hindistan’a giderek Ashtanga Yoga konusunda çalışmalar yaptı. On parmağında on marifet olan sevgili Serra Tankal ile ‘Kapışalım’ adlı şarkısının çıkmasının hemen ardından kısa ve öz olacak şekilde güzel bir röportaja imzamızı atmış bulunuyoruz. İlk şarkısı olan ‘Kapışalım’ çıkar çıkmaz iyi bir dinleyici kitlesine sahip olmakla birlikte çeşitli dinleyicilerinden olumlu geri dönüşler almaya devam ediyor. Bu yıl içerisinde daha bir çok çeşitli projeye imzasını atacağını belirten sevgili Serra Tankal’dan güzel haberlerini İznik Gazatesi ve ekibi olarak bekliyoruz. Röportajımıza geçmeden önce, röportaj için desteklerini esirgemeyen ve elinden gelenin en iyisini yapan sevgili Asuman Burnak’a ve röportaj verdiği için, sevgili Serra Tankal’a sonsuz teşekkür ederim. Keyifli okumalar, sevgili okuyucularım.

 

Klasik olacak ama Serra Tankal kimdir? Neler yapar? Tam olarak nedir hayat hikayeniz?
İstanbul Aydın Üniversitesi oyunculuk mezunuyum. Aynı zamanda yoga eğitmenliği de yapıyorum. Bir de bildiğiniz üzere yeni adım attığım müzik piyasasında yeni şarkım sizlerle buluştu.

 

Her insanın küçük yaşlardan itibaren belli başlı hayalleri olur. Sizin içinde müzik piyasası hayallerinizden bir tanesi miydi?
Kesinlikle öyleydi. Çocukluğumdan beri sanata karşı olan ilgim hiç azalmadı. Hayatımın neredeyse tamamında var oldu.

 

Zorlukları nelerdir ve mesleğinizden memnun musunuz?
Aslında her mesleğin kendi içinde çeşitli zorlukları oluyor. Fakat işinizi severek yaptığınız takdirde bence aşılamayacak herhangi bir problem yoktur. Bu yüzden gönül rahatlığıyla çok severek yaptığımı söyleyebilirim.

 

Vokal olarak hangi tür parçaları okuyorsunuz?
Daha çok pop tarzında parçaları okumayı çok seviyorum. İlerleyen zamanlarda neler olur bilemem tabii ki.

 

Size göre mesleğinizin en eğlenceli yanı nedir?
Mesleğim dışında yoga ve spor da her zaman hayatımda var.

 

Dinleyici kitleniz ve sosyal mecralardan sizi takip eden hayranlarınızla aranız nasıl?
Bildiğiniz gibi ilk şarkım “Kapışalım” çıktı ve çeşitli platformlardaki dinleyicilerimden harika tepkiler alıyorum. Bu sene başka şarkılarla da karşınıza çıkmaya devam edeceğim.

Sahneye ilk çıktığınız anı hatırlıyor musunuz? Nasıl bir duyguydu? O heyecanı tarif etmek gerekirse tam olarak nasıl tarif edersiniz?
Sanatın farklı kollarında birçok kez sahnede bulundum ve her defasında aynı heyecanı hissediyorum .

 

Kendinizi müzik yolunda 10 yıl sonra nerede görüyorsunuz? Yani belli başlı projeleri başarmış bir Serra Tankal’ı görebilir miyiz sizce?
Esasen uzun vadeli planlar yapmaktan pek hoşlanmıyorum ama tabiki gelecek zamanda belirlediğim hedeflere ulaşmak istiyorum. Onlar da şimdilik bana kalsın.:)

 

Son olarak sizin gibi genç ve yetenekli arkadaşlarımıza ne gibi tavsiyeler verebilirsiniz?
Günümüzün en büyük sorunu çabanın kıymetini bilmiyor olmamız. Bence istikrarlı davranırlarsa şayet başarıyla ulaşacaklardır.

Leave A Reply

Your email address will not be published.