Teşekkürler Zaferspor…

0

İznikspor ile Kafkasspor arasında Yenişehir ilçe stadında oynanan Play-Off karşılaşmasında Zafersporlu taraftarların İznikspor’u desteklemesini hazmedemeyen Kafkasspor Başkanı sahaya inerek olay çıkarttı. İkinci yarıya çıkmayan Kafkasspor, BASKF başkanı Osman Kılıç’ın “sahada herhangi bir olay yok çıkın oynayın” demesinin ardından sahadaki yerini aldı.

İznikspor-Kafkasspor maçının ardından Karacabeyspor ile karşılaşacak olan Zaferspor taraftarları ilk yarının sonunda tribüne girerek İznikspor’u desteklemeye başladı. İlk yarının bitiş düdüğünün ardından sahaya inerek buna itiraz edip Kafkas başkanı Metin Ungan, Zaferspor taraftarlarının tribünden çıkartılmasını aksi halde sahaya çıkmayacaklarını söyledi.

Sahada olduğu anlarda Zaferspor taraftarları ile polemiğe giren başkanın el kol hareketleri yapmasına taraftarlar tepki gösterince ortalık bir anda karıştı. Çevik kuvvet ekipleri Zaferspor taraftarlarına müdahale ederek olayların büyümesini engellemesine rağmen Başkan Ungan bir türlü sakinleşmedi. Çıkış tribününde bulunan Zaferspor’lu futbolcularla da karşılaşan Başkan Ungan, futbolcularla da kısa süreli bir tartışma yaşadı.

İkinci yarının başlama saati gelmesine rağmen Kafkasspor’lu futbolcular sahaya çıkmadı. Maçı tribünden takip eden BASKF başkanı Osman Kılıç sahaya inerek her iki başkanla ve hakemler ile görüşüp maçın oynanmaması için sahada bir engel olmadığını belirterek maçın başlaması talimatını verdi. 15 dakika gecikmeli başlayan maçta İznikspor ve Zaferspor taraftar gurubu birlikte marşlar söyleyerek Yeşil-beyazlı takıma destek verdi.

Maçın bitiş düdüğünün ardından İznikspor taraftarı ısınmak için sahaya çıkan Zaferspor’lu futbolcuları tribüne çağırıp alkışlayarak başarılar dilediler.

Leave A Reply

Your email address will not be published.