Selda Meriç Ak Parti’den Adaylığını Açıkladı

0

Selda Meriç yaptığı açıklamada ;

07 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için, Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Bursa Milletvekili Aday Adaylığı başvurumu sizlerle paylaşmak için huzurlarınızda bulunuyorum.

15 Ocak 1978 İznik- Bursa doğumluyum, Evli ve bir çocuk annesiyim. İlk, orta ve lise öğrenimimi İznik ilçesinde tamamladım.

Anadolu Üniversitesi, Adalet Meslek Yüksek Okulu ve İstanbul Kültür Üniversitesi, Bankacılık ve Sigortacılık programında ön lisansımı tamamlamış bulunmaktayım. Ardından Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinde lisans eğitimimi bitirerek, Bahçeşehir Üniversitesi’nde Küresel İşletme ve Pazarlama bölümünde Yüksek Lisans yaptım. Global Liderlik ve Siyaset Okulu programlarına katılarak sertifika aldım.

2002 yılında Ziraat Bankası’nda bankacılık ile başlayan iş hayatımı Yapı Kredi Bankası’nda devam ettirdim. Akabinde 2004 yılında kendi şirketimi kurarak Selda Meriç Sigorta Ltd. Şti. adı altında sigorta sektöründe iş hayatıma devam etmekteyim. TOBB İznik Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı, Bursa İcra Kurulu üyesiyim. Aynı zamanda İznik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan yardımcısı olarak görevime devam etmekteyim.

2004-2009 yılları arasında AK PARTİ İznik İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyesi ve Halkla İlişkiler Birim Başkanı olarak görev aldım. 2011 yılından bu güne AK PARTİ İznik İlçe Başkanlığı tarafından kurulan AR-GE komisyonuna koordinatörlük yapmış bulunmaktayım.

Ben bursa milletvekili aday adayı olarak nüfus yoğunluğu küçük bir ilçeden aday olmuş olabilirim. Bu bana göre bir sorun değil bir çözümdür. Küçük bir ilçede halkla iç içe yaşadığım için sorunlarımızı daha yakından biliyorum ve bu sorunlarımızın çözümü için elimden gelen her şeyi yapacağıma söz veriyorum.

Ne diyor İznik’ li Eşref oğlu Rumi; ‘’bu âlem sanki ateşten bir denizdir. Ona kendini atmanın adıdır aşk.”

Siyaset bir aşk işidir.

Hizmet bir aşk işidir.

Ülke yönetimine talip olmak,

Sorumluluğu üstlendiğinde ülkeyi yönetmek bir aşk işidir.

Değerli basın mensupları sizler var olun ki dünyadan haberimiz olsun, Sizi saygıyla selamlıyorum çıktığım bu yolda yardım ve desteklerinizi bekliyorum.

SAYGILARIMLA

Leave A Reply

Your email address will not be published.