İznik Zeytin Kooperatifin’den Jet Kongre…

0

Marmarabirlik İznik Zeytin Tarım Satış Kooperatifinin 2013-2014 iş yılı mali genel kurulu İznik Zeytin Kooperatifinin toplantı salonunda yapıldı. Genel kurula Marmarabirlik Yönetim Kurulu başkanı Hidamet Asa, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, başkan yardımcısı Mehmet Hıştıroğlu, Ak Parti İlçe başkanı Mahmut Hersek, MHP İlçe başkanı Hilmi Dükkancı ve kooperatif üyeleri katıldı.

Kongrenin Divan Başkanlığını Ahmet Kaynak yaparken üyeliklerini ise Serkan Acar ve Ali Ayan yaptı. Mali Genel kurulda, TTK 397. Maddesi uyarınca henüz denetlenmemiş Yönetim kurulu Raporu ile Bilanço ve gelir tablolarının incelenmesi, müzakeresi ve oya sunulmasının geriye bırakılması ile ibrasının geriye bırakılmasına oy birliği ile karar alındı. 2014-2015 iş yılı çalışma programı görüşülerek bütçenin karar bağlanması, nakdi kredilerin kullandırılması için yönetim kuruluna yetki verilmesi ile sermaye payını ödeyemeyecek ortakların sermaye payı taksitlerini bir yıl süre ile ertelenmesine oy birliği ile karar verildi.

İznik Zeytin Kooperatifi Mali Genel kurulunun 10 maddeden oluşan gündemi yirmi dakikada okunup oylanarak jet hızıyla gerçekleşti. Kongrede hiçbir üye söz almazken hiçbir maddeye ret oyu kullanan üyede olmadı.

Leave A Reply

Your email address will not be published.