Sargın; Herkes Edebinle Konuşsun

0

Toplantıya Bursa Büyükşehir Belediyesi İznik Koordinatörü Serkan Acar, AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Hersek, Belediye Daire Amirleri ile ilçeye bağlı tüm mahalle muhtarları katıldı.

Hıdırallez için Birlik Çağrısına Muhtarlar’dan RET.

Ticaret Odası Salonunda gerçekleştirilen toplantıda yaklaşan hıdırallez kutlamaları için başkan Sargın bir teklifte bulundu. Gelin hıdırallez kutlamalarını hep birlikte gerçekleştirelim büyük bir kutlama yapalım ve ünlü bir iki sanatçı getirelim bu kutlamaları şenliğe dönüştürelim dedi. Başkan Sargın’ın bu teklifine bir iki muhtar dışında olumlu yaklaşan olmadı. Yapılan oylamada her mahallenin şenliklerinin kendisinin yapması kararı alındı.

Sargın Muhtarların istek ve önerilerini sordu; iki mahalle muhtarı çöp konteynırı, bir mahalle muhtarı meydan çeşmesinin yenilenmesini, bir muhtar kanalizyon çalışması yapılmasını isterken iki muhtar ise belediye ekiplerinin çöplüğe gelmeden çöpleri gelişi güzel attıklarını belirtti. Hıdrellez şenliklerine onay vermeyen muhtarların tamamına yakını ise yapılacak şenliklerde belediyeden destek istemeye çekinmedi.

Sargın; herkes edebinle konuşsun

Belediye Başkanı Osman Sargın, MHP’nin yaptığı açıklamaları kastederek “ herkes edebinle konuşsun rakamlar ortada doğru ve dürüst olun” dedi. Sargın, ” Sağda solda dedikodular yapıyorlarmış vakıf arazilerini satıyorlarmış diye. Biz vakıf mallarını satmayı bırak üzerlerine ayak bastırtmayız” diye konuştu. Sargın konuşmasında; Muhtarın ve vatandaşın onayını almadan hiçbir yer satmadık satılan yerlerden elde edilen gelirlerde o yerler için kullanılacaktır. Satışlardan elde ettiğimiz 1 milyon 70 lira için de bankada ayrı bir hesap açtırdıklarını belirtti. Sargın “Bir diğer konu belediye bütçesini zarara uğrattığımız konusu bakın herkesin doğruları bilmesi lazım Belediyeyi devraldıktan sonra bırakın zarara uğratmayı 1 Nisan ve 31 Aralık tarihleri arası bütçemiz 1 milyon fazla verdi ve bu süre zarfında da geçmişe dönük 2 milyon 200 binlira da borç ödedik” dedi. .

Leave A Reply

Your email address will not be published.