Recep Uslu Güven Tazeledi…

0

İznik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 2018 yılı olağan genel kurul toplantısı  Çarşamba günü belediye düğün salonunda gerçekleşti. İki dönemdir kooperatif başkanı olan Recep Uslu tek adaylı gerçekleşen kongrede güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Çarşamba günü Belediye İş hanı Düğün Salonunda gerçekleşen seçimli olağan genel kurulun divan başkanlığını TESKOMB başkan vekili Bahri Şarlı yaptı.

Genel kurulda yönetim ve denetim kurulu raporları tek tek okunarak üyelerin oylarına sunuldu. Yönetimim oy birliği ile ibra edilmesinin ardından açık oylama usulü ile gerçekleşen kongre de, TESKOMB başkan vekili ve 7.Bölge bölge başkanı Bahri Şarlı, genel merkezce alınan karar gereğince seçimlerin her yıl tekrarlanması yerine üç yılda bir yapılması kararını üyelerin oylarına sundu. Bu kararında oy birliği ile kabul edilmesinin ardından geçilen seçimlerde Recep Uslu ve Yönetimi üyelerin oyları ile yeniden başkanlığa seçildiler.

Genel kurulda konuşma yapan başkan Recep Uslu, “Üyelerimizin sağ duyulu oyları ile seçildiğimiz ilk günden itibaren İznik esnafına katkı sağlamak için yönetim kurulu arkadaşlarım ile birlikte çaba sarf ediyoruz. Tam bir uyum içinde çalıştığımız yönetim kurulu arkadaşlarım ile birlikte tek amacımız sıkıntıya düşen esnafımıza rahat bir nefes aldırmak. Tüm bu hizmetleri üretmemizde bizlere destek olan Başta Bahri Şarlı başkanımız olmak üzere üst birlikte görev yapan tüm yönetici arkadaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Recep Uslu’nun yönetim kurulu, Necati Şimşek, Erol Körpe, Cüneyt Yıldız, Şevket Beki, İsmail Acar ve Zerrin Sarıgül’den oluştu.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.