Müezzinoğlu; Hükümet Bayramdan Önce Kurulmaz

0

Cuma Namazını Ayasofya Camiinde kılan Müezzinoğlu, İznik Kılıçaslan Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret ederek, “hayırlı işler” dileğinde bulundu.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nu AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su, İznik Kaymakamı Hüseyin Karameşe, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Fırat Toprak, Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek ve yönetimi ile İlçe protokolü İlçe stadyumunda karşıladı.

Beyler Mahallesi Orhan Sokak’ta bulunan Demir Ayakkabı dükkanının açılış kurdelesini kestikten sonra 300 lira vererek, önce kendisine ardından Cemalettin Torun ve Milletvekili İsmet Su’ya üç çift ayakkabı satın alan Müezzinoğlu’na başkan Sargın ise bir çift yazlık sandalet hediye etti.

Ardından bir evde Karaciğer Nakli olan Batum Vatandaşı Dali (Meryem) isimli hastayı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunan Müezzinoğlu, sokakta oyun oynayan kız ve erkek çocukları öperek oyuncaklar hediye etti.

Beraberindeki heyet ile birlikte İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezinde Ak Parti İlçe yönetimleri ile seçim değerlendirme toplantı açılışında Ak Parti İznik İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek konuşmasında “Bugün aramızda Sağlık Bakanımız Sayın Mehmet Müezzinoğlu var, kendilerine hoş geldiniz diyor, saygılar sunuyorum. İznik’e ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

10-0 Oldu…

İzzet Peşte tesislerindeki değerlendirme toplantısında konuşan Müezzinoğlu; Seçimlerinin üzerinden 1 ayı aşkın bir süre geçti. Ramazan ayı süresince bütün ilçelerimizi ziyaret ederek 7 Haziran seçim sonuçlarını değerlendirdik. Ve bundan sonraki süreçle ilgili talep ve değerlendirmeleri gerçekleştiriyoruz. Bugün İznik’teyiz ve İznik’ten sonra da Yenişehir’e geçeceğiz. İlçelerimizde seçim sonuçlarını vatandaşlarımız, esnaflarımız ve ilçe yönetimlerimiz ile değerlendiriyoruz. Bundan sonraki süreçlerle ilgili teşkilatlarımızın düşüncelerini alıyoruz. Vatandaşlarımızın önerilerini alıyoruz. Önümüzdeki dönemler ile ilgili kanaatlerin oluşmasına da katkı sağlamış oluyoruz. Bugün de bu vesile ile İznik’teyiz. 7 Haziran akşamı itibari ile Adalet ve Kalkınma Partisi olarak kurulduğumuz günden bugüne onuncu defa seçime girdik. 7 Haziran akşamı onuncu seçimden de yine birinci parti olarak galip ayrıldık. Söylediğim gibi Ak Parti kurulduğu günden bugüne diğer muhalefette ki siyasi partiler 10-0 mağlup olmuşlardır. Galibiyeti tartışmasız, bu seçim sonuçları yine tartışmasız yine birinci partidir

Bayramdan Önce Hükümet Kurulmaz…

Basın Mensuplarının sorularını değerlendiren Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu koalisyon görüşmelerini değerlendirdi. İlk görüşmelerin yapılacağı bayram öncesi hükümetin kurulmasının mümkün olmadığını söyleyen Bakan Müezzinoğlu,” Birinci turdan sonra Başbakan Davutoğlu diğer partilerle yaptığı görüşmeleri partimizin Merkez Yürütme Kurulu’na getirecek. Ardından ikinci turda ilk olarak hangi partiyle görüşeceği ortaya çıkacak. Bayramdan sonraki iki hafta içinde bu görüşmeler gerçekleşir. Olumlu sonuç alınırsa ikinci ve üçüncü turlar gelir. Olumlu seyretmeyecekse de görevi iade eder. Sonucun ne olacağını şu anda hiçbir siyasi partinin genel başkanı bilemediği gibi Davutoğlu’da bilemez. Neticede karşılıklı iyi niyetli görüşmeler ve ülke sorunlarına çözüm sunulması önemli” dedi.

Emekli’ye Bu Bayram’da İkramiye Müjdesi Yok…

Olası bir hükümet kurulması halinde emekliye bayram ikramiyesi verilecek mi sorusuna cevap veren Müezzinoğlu, ” Biz tüm vatandaşlarımızla birlikte yürüyen bir hükümetiz. Biz müjdeli haberlerden ziyade istikrarlı bir yönetimi benimsedik. Ak Parti bunu 13 yıldır bu ülkeye gösterdi. Milletimizin şu an en büyük korkusu bu istikrarın sona ermesidir. İstikrar varsa zaten gelişmeler devam eder, eğer istikrar yoksa herkes tereddüt yaşar” dedi.

Toplantı sonrasında İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’na , Bursa Ak Parti Milletvekili İsmet Su, Ak Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şükrü Köse’ye Zeytin, Zeytinyağı, zeytin kremi ve çini tabak’tan oluşan hediye sanduka sundu.


Leave A Reply

Your email address will not be published.