Ak Parti İftar Yemeğinde Buluştu

0

İzzet Peşte tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine bu zamana kadar Ak Parti’de görev almış üyeler katıldı. Eski ve yeni üyeler yemekte bir araya gelirken Ak Parti yönetimindeki çatlak sesleri de sona ermiş oldu. Düzenlenen iftar yemeğinin’de Ak Partili üyeler tarafından finanse edildiği belirtildi.

Düzenlenen iftar yemeğine İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, mahalle ve köy temsilcileri ile yüzlerce davetli katıldı. Düzenlenen iftar yemeğinde sofra duasını yaptıran AK Parti ilçe Başkanı Mahmut Hersek “ Seçim çalışmalarında gece gündüz demeden çalıştınız. Bu davaya hizmetimiz devam edecek. Hem bu millete hem de bu ümmete hizmetimiz sürecek. Sandıktan çıkan koalisyon kararı başımızın tacıdır. Milletimiz böyle uygun görmüştür. Düzenlediğimiz etkinliğimize uzaktan yakından iştirak eden tüm üyelerimize ve misafirlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu

Yemeğin ardından konuşma yapan Belediye başkanı Osman Sargın yemeğe iştirak eden tüm misafirlere teşekkür ederek “bu yemekler Ak Partinin birlik ve beraberliğinin bir göstergesidir sağolun varolun” dedi.


Leave A Reply

Your email address will not be published.