Minik Futbolcular Sahaya İndi…

0

İznik Belediyesi ve İznikspor ‘un Ortaklaşa düzenlediği Futbol Yaz Okulu kapsamında 70 genç sporcu yeşil sahalara merhaba dedi.

İlçe Stadyumu Suni Cim sahada başlayan İznikspor Futbol Yaz Okulu açılışına İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Belediye Meclis Üyesi Necmettin Çömez, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanı Metin Arslan, İznikspor Başkanı Abdullah Balaban ve yönetimden Zafer Sönmez, İznikspor Teknik Direktörü Yunus Emre Ülker, Antrenörler Kadir Cengiz, Mustafa Sargın, Fikri Çelik,Cesur Tufan, Gökhan Aşık ve genç sporcuların aileleri katıldı.

İznikspor Başkanı Abdullah Balaban yaptığı açıklama da ” İznikspor camiasını her zaman destekleyen ve bizlere güç katan Belediye Başkanı Osman Sargın ve ekibine teşekkür ediyorum. Bu yıl 6-13 yaş grubunda 70 gencimizi yeşil sahalarda yetiştirmek için hocalarımız ile var gücümüz ile çalışacağız. Futbol Yaz Okulu çalışmalarımız 29 Haziran 2015 ile 31 Haziran 2015 tarihleri arasında Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri saat: 18.00 ile 20.00 arasında yapılacak. Genç yeteneklerimize şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Ailelere, çocuklarını İznik Belediyesi’ne güvenerek, emanet ettikleri için teşekkür eden İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, ” İznik Belediyesi ve İznikspor’un her yıl geleneksel olarak düzenlediği Futbol Yaz Okulu bir ay süresince devam edecek. Geleceğimiz olan gençlerimizin okulların tatil olması ile boşta kalan çocuklarımıza sahip çıkabilmek, kötü alışkanlıklara bulaşmamaları ve İznikspor’un altyapısını oluşturmak için düzenledik. Spora ve sporcuya olan desteğimizi her zaman sürdürmeye devam edeceğiz. Belediye ve İznikspor Kulübü olarak altyapıya önem veriyoruz. İznik Belediyesi ile İznikspor’un birlikte düzenlediği Yaz Futbol Okulu’na katılan çocuklarımız yaz tatillerini verimli bir şekilde yeşil sahalarda değerlendirecek. Burada yetişen genç yeteneklerimizde artık İznikspo’un altyapısını oluşturacak. Minik sporculara ve gençlere başarılar diliyorum. İznikspor yönetimine ve Teknik heyete sağlayacakları katkılarından dolayı teşekkür ederim” dedi.


Leave A Reply

Your email address will not be published.