İznik’e Dev Spor Kompleksi

0

İznik Belediye Başkanlığı girişimleri ve Bursa Büyükşehir Belediyesi destekleri ile Eşrefzade Mahallesine Basketbol, Voleybol, Halı sahadan oluşacak Semt sahası çalışmaları başladı.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hıştıroğlu semt sahası çalışmalarını incelemek üzere bölgeye giderek, İznik Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdür Vekili Enes Emrah Açıkgöz ve yer tespiti ölçümlerini yapan Yamaçlı İnşaat teknikerlerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Eşrefzade Mahallesi Göktürk, Kırlangıç, Huzur ve Bozdağ sokakların arasında bulunan yaklaşık3.500 metrekare alan üzerine yapılması planlanan semt sahası yer tespit çalışmaları devam ediyor.

Gençlerin talepleri doğrultusunda böyle bir proje hazırladıklarını belirten İznik Belediye Başkanı Osman Sargın “Öncelikle gençlerimizin yoğun şekilde talep ettikleri bu hizmeti ilçemize kazandıracağımız için mutluyum. Bizler her zaman bütün spor dallarına ve sporcu’ya destek verdik. Vermeye de devam edeceğiz. Geleceğimiz olan gençlerimizi spor’a özendirmek

amacı ile başlattığımız semt saha projesi Bursa Büyükşehir Belediyesinin destekleri ile gerçekleştirilecek. Bu hizmetin ilçemize kazandırılmasında ki desteklerinden dolayı tüm İznik halkı adına Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye teşekkür ederim” dedi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.