Kur’an-ı Kerim Okumada Bursa Birincisi İznik’ten

0

Kur’anı Kerim okuma yarışmasının birincisi olan İznik Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Saffet Aslan, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette İznik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Semerci, İznik Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ahmet Yıldırım, Kur’an-ı Kerim Okuma Yarışması hakkında bilgi verdi. 26 Mart 2016 tarihinde Bursa Yıldırım Külliyesinde 13 İmam Hatip Lisesi Okulunun katıldığı yarışma da Bursa İl birincisi olan İznik Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Saffet Aslan’a başkan Sargın küçük altın ve çini hediye etti.

Bursa birincisi olan İznik Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Saffet Aslan Kur’an-ı Kerim Yüzünden Okuma Yarışması çerçevesinde 24 Nisan 2016 tarihinde Düzce’de yapılacak Bölge yarışmasında Bursa’yı temsil edecek.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın konuşmasında “Saffet kardeşimizi bu güzel birinciliğinden dolayı kutluyorum. İlçemiz’i Bursa’da temsil etmesi bizleri onurlandırdı. Ayrıca Bölge yarışmalarında Bursa ve İznik’i en güzel şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Öğrencimizi yetiştiren tüm öğretmenlerimizi de tebrik ediyorum. Rabbim güzel ve bülbül sesli gençlerimizin nesillerini çoğaltsın. Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.