KIRAN DERE ISLAH EDİLİYOR

0

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ile AK Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersekli’nin girişimleri sonucu Kıran Dere Islah Çalışmalarına başlandı. D.S.İ. Tarafında ihalesi gerçekleştirilen Kıran Dere Çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Osman Sargın, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hıştıroğlu, AK Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

500 GÜNDE TAMAMLANACAK

D.S.İ. tarafından 4 trilyon 600 milyon liraya ihale edilen Kıran Dere Islah Projesi 500 gün içerisinde tamamlanacak.1266 metreuzunluğundaki alanda çift taraflı olarak3 metreyüksekliğinde taş işlenecek olan bölgede zemininde ise beton kaplama yapılacağı belirtildi.

SİVRİSİNEK YATAKLARINA KÖKLÜ ÇÖZÜM
İznik Belediye Başkanı Osman Sargın yaptığı açıklama da ” Yıllardır çözülemeyen ve her yıl temizlenmek zorunda kalan kıran dere bölgesine köklü çözüm bulundu. Buradaki vatandaşlarımızın büyük sorunu olan sivrisinek için D.S.İ yetkilileri ile görüşmemizde bir an önce ıslah edilmesi konusunda görüşlerimizi ilettik. Girişimlerimiz neticesinde gerekli çalışmalar yapılarak Islah Projesi kapsama alındı. Bu gün itibari ile ıslah çalışmaları başladı. Proje aşamasında bizlere destek veren Bakanlık ve D.S.İ. yetkililerine teşekkür ederim. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.