İznikspor Lider Hamitleri 2-1’le geçti

0

Süper Amatör küme A grubunda mücadele eden takımımız İznikspor bu hafta kendi evinde lig lideri Hamitlerspor’u ağırladı. İznik deplasmanına lider olarak gelen Hamitler burada aldığı mağlubiyetle grupta üçüncü sıraya geriledi.

Yazdan kalma güzel bir havada oynanan karşılaşmada maça hızlı başlayan ve daha organize gözüken taraf rakip Hamitler olmasına rağmen 35 dakikada Mevlüt ile golü bulan İznikspor oldu ve soyunma odasına 1-0 üstünlükle gitti. İkinci yarıda oyuna giren Ali Çakın 70 dakikada skoru 2-0 yaptı. Galibiyetin verdiği rehavetle geri yaslanan takımımız 82 dakikada gol yemesine rağmen maçtan 2-1 galip ayrılmasını bildi. İznikspor haftaya Şükraniye deplasmanına gidiyor.

Takıma Destek Olalım…

Hepinizin bildiği gibi İznikspor bu sene transfer yapmadan yoluna İZNİKLİ futbolcular ile devam ediyor. Fazla söze gerek yok takıma sahip çıkıp destek olma zamanıdır. Bu çocuklar bizim çocuklarımız, kardeşlerimiz. Köfteci Yusuf’un verdiği 50 binlira ve Belediyenin destekleri ile bu iş yürümez birazda İznikli’nin desteği şart. Az çok demeden İznikli iş adamlarının ve esnafın takıma maddi katkı sağlamaları lazım yoksa kısa sürede İznikspor yok olur gider benden söylemesi.

Haber: Uğur Demirtaş


Leave A Reply

Your email address will not be published.