İznikspor “4“ Dörtlük…

0

Ligin dibine demir atan ve grupta hiç galibiyeti bulunmayan Dikkaldırımspor’a takımımız İznikspor’da acımadı. İlk çeyreği golsüz geçen maçta üstün olan taraf Yeşil-Beyazlardı. İznikspor aradığı golü Maçın 35.dakikasında Melih’in penaltı golü ile buldu. Ceza sahası içerisinde Kaptan Fatih’e yapılan faulde hakem beyaz noktayı gösterdi. Penaltı atışını kullanan Melih topu ağlarla buluşturdu. İlk yarıda başka gol olmayınca İznikspor soyunma odasına 1-0 üstün gitti.

İznikspor ikinci yarıya hızlı başladı. 50.dakikada Emre sağ kanattan getirdiği topu ceza sahası içerisinde Mevlüt’le buluşturdu. Mevlüt’ün güzel vuruşu ağlarla buluştu. 2-0

55.dakikada kaptan Fatih’in hazırladığı pozisyonda genç Yunus topa güzel vurdu ve farkı üçe çıkardı. 80.dakikada topla birlikte ceza sahasına giren kaptan Fatih’i Dikkaldırım defansı düşürerek durdurabildi. Maçın hakemi ikinci kez beyaz noktayı gösterdi. Bu kez penaltıyı kaptan Fatih kullandı ve topu ağlarla buluşturup maçın skorunu belirledi 4-0.

İznikspor Teknik Direktörü Yunus Emre Ülker gazetemize yaptığı açıklamada takımın oynadığı oyundan son derece memnun olduğunu söyleyerek ” hepinizin bildiği gibi bu sene hiç transfer yapmadan İznikli futbolcularımız ile yolumuza devam ediyoruz. Yaşanan sakatlıklardan dolayı bazı zamanlar onsekiz kişilik kadroyu bile oluşturmakta güçlük çekiyoruz. Fakat futbolcularımız her türlü fedakarlığı gösteriyorlar ligin ilkyarısının bitmesine bir hafta kala liderin iki puan altında üçüncü sırada yer alıyoruz. İnşallah evimizde oynayacağımız son maçı da kazanarak öncelikle yerimizi korumak daha sonra da rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. İki haftadır üst düzey performans sergiliyoruz tek isteğimiz sakatlık olmaması çünkü takım çok güzel bir hava yakaladı” dedi. Sözlerine devam eden Ülker, iç ve dış sahada oynadığımız maçlarda bizlere maddi manevi destek olan ve takımın büyük yükünü çeken Belediye başkanımız Osman Sargın’ a ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan cefakar taraftarımıza da canı gönülden teşekkür ederim dedi.

İznikspor ilk yarının son maçında sahasında 19 Mayıs Gençlikspor’u ağarlayacak.


Leave A Reply

Your email address will not be published.