TARIM BAKAN’I ÇELİK’İ ZİYARET ETTİLER

0

Ziraat Odası Başkanı Vahit Mutlu, Ova Köyleri Sulama Birliği Başkanı İsmail Şen, Merkez Sulama Birliği Başkanı Hasan Aydemir ve Muhtarlar Derneği Başkanı Yakup Sevinç Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’i bakanlıkta ziyaret etti.

Bursa’nın çiftçi temsilcileri Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı olan Faruk Çelik’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Bursa’nın 17 ilçesinin Ziraat Odaları Başkanları ile birlikte Muhtarlar Derneklerinin başkanları ve Sulama Birliklerinin başkanları Faruk Çelik’i Bakanlıkta ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sundular. Bursa bölgesinin tarım sorunları ve beklentiler ile ilgili de görüş alışverişinde bulunulan buluşmada çiftçi temsilcileri bakandan destek istediler. Faruk Çelik ziyarette, tüm kentleri dolaşarak her kentin tarım değerlerini masaya yatırarak bu konuda tüm ülkeyi tanımak istediğini belirterek, Ocak ayında Bursa’da böyle bir toplantı organize edeceğiz. Tarım ile ilgili herşeyi burada ilgili ve yetkili isimlerle masaya yatıracağız dedi.

İznik heyeti toplantının sonunda Bakan Faruk Çelik’e yeni görevinde hayırlı olsun dileklerinde bulunup İznik Çinisi Pano takdim etti.

Leave A Reply

Your email address will not be published.