İZNİK KENT KONSEYİ TERÖRÜ LANETLEDİ

0

Yunus Emre, Hacı Bektaşı Veli, Mevlana’nın Sevgi ve Birleştirici temalı programa İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan ve eşi Yıldız Pehlivan, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve eşi Hacer Sargın, İlçe Garnizon Komutanı eşi Özgür Toprak, Bursa Büyükşehir İlçe Koordinatörü Serkan Acar, Belediye Meclis Üyesi Müceher Egemen, İlçe Halk Eğitim Müdürü İsmail Ablak, İznik Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Tosun ve Kent Konyesi yöneticileri ve kadınlar katıldı.

İznik Belediyesi Kent Konsayi Genel Sekreteri Havva Çandar yaptığı açılış konuşmasın da” Bizim amacımız sevgi ve huzur dolu bir dünyadır. Hepimiz birbirimizi sevelim. Barış ve Kardeşlik, Birlik ve Beraberlik bizim özümüzdür. Biz Yunus Emre gibi, Mevlana gibi Hacı Bektaşı Veli gibi herkesi kucaklayalım, Kul olmayı bilelim. Dünya da barış olsun, ölümler olmasın. Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Birlik ve beraberlik içinde bu zor günlerde kenetlenmeliyiz. İznik Kent Konseyi olarak bir kez daha terörü kınıyoruz. Herkesi birlik ve beraberlige çağırıyoruz. Bu anlamlı günde sayın Kaymakamımız ve sayın Belediye Başkanımız bizimle beraber oldular ve hep birlikte terörü lanetledik. İznik Kent Konseyi olarak programa katılan tüm hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi. Ardın bu güne kadar Kent Konseyinin yaptığı etkinlik ve çalışmaları slayt eşliğinde anlattı.

Kaymakam Pehlivan ve Belediye Başkanı Sargın ise konuşmasında “İnsanlıktan nasibini almamış, insanı ve insanlığı yok etmeye çalışan terörü şiddetle lanetliyorum. Ankara Kızılay meydanında gerçekleşen hain terör saldırısını lanetliyor ve kınıyoruz. Ankara’da akıl, ahlak, vicdan yoksunu teröristlerce gerçekleştirilen menfur saldırıda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz”dediler.

Kaymakam eşi Yıldız Pehlivan, Belediye Başkanı eşi Hacer Sargın, Garnizon Komutanı eşi Özgür Toprak ve Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesi Emel Yücel’e programa katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.


Leave A Reply

Your email address will not be published.