Vekiller Aynı Sofrada Buluştu…

0

Bursa Ak Parti Milletvekili Cemalettin Kani Torun İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten sonra Bursa AK Parti Milletvekili Torun ile çarşı esnafını gezen Belediye Başkanı Osman Sargın ve Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek Çarşı esnaflarına hayırlı işler dileyerek bol kazançlar temennisinde bulundu.

Milletvekilleri Esnafla Birlikte Yumurta Kaynatıp Simit Yedi.

Belediye Başkanı Osman Sargın ile Esnaf’ın sorunlarını dinleyen sorunu Torun yılların Esnafı Yumurtacı Hasan Ok’un daveti üzerine yumurta kaynatıp birlikte simit, zeytin ve zeytinyağı ile kahvaltı yaparken, CHP’nin yeni merkezi için hayırlı olsun ziyareti için İznik’e gelen CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın da pazar ziyareti sırasında aynı esnafın daveti üzerine sofra’ya katıldı. İktidar ve Muhalefet esnaf’ın masasında bir araya gelerek vatandaşların dertlerini dinledi.

Yumurtacı Hasan Ok ise yaptığı açıklama da “Milletvekillerini aynı tezgah’ta ağırlamaktan mutlu oldum, Rabbim Devletimize ve Milletimize zeval vermesin. Milletvekillerimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın yaptığı açıklama da ” Ziyaretlerinden ve İznik’e verdikleri ayrı değerden dolayı Bursa Ak Parti Milletvekili Cemalettin Kani Torun’a teşekkür ediyorum” dedi. İktidar ve Muhalefet Milletvekilleri Torun ve Aydın pazarcı esnafını tek tek ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.