İZMARİTSİZ BİR ÇEVRE PROJESİ İZNİK’TE HAYAT BULDU

0

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ı makamında ziyaret ederek projeyi anlatan genç girişimci Emre Aydın “İzmaritsiz Bir Çevre için elele vermeliyiz. Sigara İzmaritlerini yerlere değil proje kapsamında konulan yerlere atalım. Daha Güzel bir İznik İçin, cadde ve sokaklarımızı temiz tutalım. Vatandaşlarımızın proje destek olmaları için Temiz Çevre ve Temiz Gelecek için uygulamada bulunmalarını temenni ediyorum. Bu projeye desteklerinden dolayı İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ise ” Bu güzel proje için Emre kardeşimizi kutluyorum. İznik’in Altyapı ve Üstyapısını tamamlamak üzereyiz. Artık Cadde ve sokaklarımız temiz ve pırıl pırıl olmalıdır. Emre’nin projesi gençlerimize güzel bir örnek. Tüm Sosyal alanlarda değişik fikir, görüş, tasarım ve projeler her zaman ihtiyaç vardır. Gelişen teknoloji devrinde üretken gençler her zaman geleceğin lokomotifi olmuş ve olacaktır” dedi.

İznik Belediyesi Kademe işleri tarafında üretilen 40 adet İzmarit söndürme ve atma Projesi Kılıçaslan Caddesinde yerlerine monte edildi.


Leave A Reply

Your email address will not be published.