HASTANE PERSONELİNE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERİLDİ…

0

Bursa İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi organizasyonunda İznik Devlet Hastanesi kadrolu personeline, 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanununun ‘‘Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerinin Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik” gereğince eğitim verildi.

Hastanenin konferans salonunda Genel Sekreterlik İş Güvenliği Birimi Sorumlusu Endüstri Mühendisi İsmail TURAN ve Yüksek İhtisas EA Hastanesi İş Güvenliği Uzmanı Sezai Çetin tarafından verilen eğitimde katılımcılara, çalışanların yasal hak ve sorumlulukları, iş kazası ve meslek hastalığından doğan hukuki sonuçlar, çalışma mevzuatı ile ilgili bilgiler, işyeri temizliği ve düzeni, kimyasal, fiziksel ve ergonomik risk etmenleri, elle kaldırma ve taşıma, iş ekipmanlarının güvenli kullanımı, güvenlik ve sağlık işaretleri, işyerindeki tehlikeler, iş güvenliği konusu ile ilgili eğitimi verdi.

İznik Devlet Hastanesi Yöneticisi Op Dr. Aybars Alemdaroğlu hastanede çalışan tüm personele yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi verildiğini ifade ederken, eğitimlerin 3 gün sürdüğünü belirtti.

Leave A Reply

Your email address will not be published.