Elleriniz Kırılsın

0

Yenişehir ilçe stadında oynanan Bölgesel Amatör Lige Yükselme Maçında İznikspor ile Karacabey karşı karşıya geldi. Maç 2-0 Karacabey’in üstünlüğü ile sona ererken maçın bitiş düdüğünün ardından Karacabey taraftarlarının sahaya attığı yabancı maddeler İznikspor’lu genç futbolcuyu sakatladı.

Yenişehir ilçe stadında oynanan Play-Off maçında Karacabey’in 8.dakikada kazandığı penaltı atışını kullanan Osman Demir topu ağlara gönderdi. İlk yarıda başka gol olmayınca Karacabey soyunma odasına 1-0 avantajlı gitti.

Maçın ikinci yarısı karşılıklı ataklarla geçti. Her iki takımda girdiği gol pozisyonlarını gole çeviremedi. Maçın 89. Dakikasında orta sahadan aldığı topu yaklaşık 40 metre süren Mahmut güzel bir vuruşla kaleci Uğur’un sağından topu filelere gönderdi. Maçta başka gol olmayınca Karacabey maçtan 2-0 galip olarak ayrıldı.

Taraftar Sahaya Yabancı Madde Attı…

Maçın bitiş düdüğünün ardından soyunma odasına giden İznikspor’lu futbolculara Karacabey taraftarı yabancı madde atmaya başladı. Yöneticiler ortamı sakinleştirmeye çalışsa da yabancı madde atılmaya devam etti. Bu sırada soyunma odası girişine doğru ilerleyen İznikspor’un 19 yaşındaki genç futbolcusu Mustafa Aslan’a yabancı madde isabet etti. Aldığı darbe ile bir anda yer kalan genç futbolcuyu tektik heyet yerden kaldırıp soyunma odasına taşıdı. Genç futbolcuya ilk müdahaleyi stad sağlık ekibi yaptı. Genç futbolcunun sağlık durumun iyi olduğu öğrenilirken gerekli tetkikler için kontrolden geçirileceği belirtildi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.