Uyduruk Bir Penaltı ile Mağlup Olduk…

0

Her iki takım taraftarının büyük ilgi gösterdiği ve dolu tribünler önünde oynanan Karacabey Belediyespor – İznikspor maçı hızlı başladı. Karacabey Belediyespor maçın 8. Dakikasında penaltı kazandı. Onsekiz içerisindeki ikili mücadele esnasında Ceyhan’ın topa elle müdahale ettiğini hükmeden hakem beyaz noktayı gösterdi. Penaltıyı kullanan Osman Demir topu ağlara gönderdi. 1-0.

Orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk yarı bu skorla tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında da karşılıklı ataklar vardı. İznikspor , son dakikalarda gol bulmak için yüklenirken kalesinde ikinci golü gördü. Maça 80’inci dakikada dahil olan Mahmut Aydın kendi çabalarıyla götürdüğü topu, İznikspor ağlarına bıraktı: 2-0.

Maçın bitimiyle birlikte Karacabey Belediyespor taraftarı İzniksporpor’lu futbolculara saldırdı. Sahaya atılan yabancı maddelerden İznikspor’un 19 yaşındaki genç futbolcusu Mustafa Arslan sakatlandı.
İznikspor yönetimi ve Başkanı Zekeriya Mançolar çıkan olaylar ile ilgili şikayette bulunmak için saha gözlemcisini her yerde aramalarına rağmen bir türlü ulaşamadılar.

Karacabey Belediyespor aldığı beraberlikle puanını 6’yü yükseltirken, İznikspor ise 3 puanda kaldı.

SAHA: YENİŞEHİR İLÇE STADI

HAKEMLER: Hakan YEMİŞGEN (8), Serkan YAVUZ (8), Turgut ÖZKASAPOĞLU (8)

KARACABEY BELEDİYESPOR: Saeed , Mahmut , Adem , Abdullah , Mehmet Zafer , (Mahmut 7), Osman , İzzet , Hüseyin , Okan , Mehmet , Emre (8)

İZNİKSPOR: Uğur , Şaban , Ceyhan , (Nedim 5), Emre, Melih , Mustafa , Yunus , Gökhan (Burak), Ali , Fatih , Emre (7) (Mevlüt)

Goller: Dk. 8 Osman (P), Dk. 88 Mahmut Karacabey Belediyespor


Leave A Reply

Your email address will not be published.