Çalımlıoğlu Gayrimenkul’den İznik Çıkarması

0

Bursa ekonomisine katkı koymakla kalmayıp Bursa’nın marka değerini Türkiye, hatta yurtdışında yükseltme çabasındaki Çalımlıoğlu Gayrimenkul İznik’e çıkartma yaptı.

Harun Çalımlıoğlu’nu İznik’te Anadolu Grup Gayrimenkul sahipleri Metin Aslan, Mahmut Tuna ve İbrahim Şener karşıladı.

Perşembe günü İznik’e gelen Çalımlıoğlu Gayrimenkul’ün mimarı olan Harun Çalımlıoğlu ve ekibi İznik Kaymakamlığı, İznik Belediyesi ve İznik emniyet müdürlüğünü ziyaret ederek İznik yatırımları ve İznik’e daha fazla nasıl katkı yapılabileceği konusunda istişare toplantısı yaptı.

İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan ile yapılan görüşmenin ardından Çalımlıoğlu Gayrimenkul sahibi Harun Çalımlıoğlu Yalova’da gerçekleşen Güreş Müsabakalrında birinci olan ve Türkiye seçmelerine katılarak İznik’i temsil edecek olann Abdullah Atar’a, Fethiye’de yapılan Gastronomi yarışmasında birinci olan Semih Yurdagelen’e ve Kuranı Kerimi Güzel Okuma yarışmasında Bursa birincisi olan Saffet Aslan’a plaket verdi. Çalımlıoğlu, ” katıldıkları yarışmalarda dereceye giren gençleri yürekten kutluyorum burada başarılı olan öğrencilerimize çeşitli hediyeler sunduk bu kardeşlerimize desteğimiz ileriki günlerde de devam edecek, bizlere böyle güzel bir imkan sağlayan İlçe kaymakamımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.


Leave A Reply

Your email address will not be published.