85 Bin Lira Gasp Eden Zanlılar Pavyonda Yakalandı

0

Olay gece yarısı Derbent mahallesi kavşağında meydana geldi. Alınan bilgilere göre özel bir şirkette çalışan Uygur Türkü uyruklu Ağlaıtı Tahatı (29) şirkete ait 85 bin TL’lik döviz bozdurarak aracı ile İznik istikametinden Orhangazi istikametine doğru seyir halindeyken Derbent kavşağında 6 kişi tarafından yolu kesildi. Araçtaki Uygur Türkü uyruklu olduğu belirlenen Ağlaıtı Tahatı’yı gaspeden ve araçtaki 85 bin TL’yi alan 6 kişi otomobilin de anahtarını alarak olay yerinden kaçtılar.

Jandarmaya bilgi verilmesinin ardından harekete geçen ekipler gaspı gerçekleştirdiği ileri sürülen 6 kişinin peşine düştü. İnegölden araç kiraladıkları tespit edilen zanlıların yeri araçta bulunan izleme cihazı ile tespit edildi. Pavyonda eğlendikleri tespit edilen zanlılara Jandarma ekipleri operasyon düzenledi.

Operasyonda Fatih A.E., Beyto A., Güngör A., Turgut Y., ve Serdar Y. Jandarma ekipleri tarafından gözaltına aldı. Firar eden zanlılardan Bayram B. ise bugün ele geçirildi. Gasp iddiasıyla yakalanarak gözaltına alınan 6 zanlı jandarmadaki ifadelerinin ardından İznik adliyesine sevk edildi.

Mahkemeye çıkarılan zanlılardan Turgut Y. ve Serdar Y. serbest bırakılırken Fatih A.E., Beyto A., Güngör A. ve Bayram B. tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.