Boğulan 4 Kişi Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

0

Dün İznik Gölü Aydınlar Köyü altında yaşanan talihsiz olayda, Cemil-Aynur Özdemir çifti ile Zehra Kebapçı ve yeğeni 14 yaşındaki Melike Kebapçı boğularak hayatlarını kaybetmişlerdi.

Hayatını kaybeden 4 kişinin cenazesi, Yenişehir Devlet Hastanesi’nden alınarak Yenişehir Merkez Kumluk Camii’ne getirildi.

Özdemir ve Kebapçı ailelerinin yakınları Kumluk Camii’nde taziyeleri kabul ederlerken, Yenişehirli vatandaşlar da ailelerin acısını paylaşmak üzere Kumluk Camii’ne akın etti.

Cenaze törenine Yenişehirli vatandaşlar dışında Yenişehir Kaymakamlığı’na vekalet eden Kestel kaymakamı Ziya Polat, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ile İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Burak Dural’da katıldı.

Cuma Namazına mütaakip kılınan cenaze namazlarının ardından Cemil-Aynur Özdemir çifti ile Zehra Kebapçı ve yeğeni 14 yaşındaki Melike Kebapçı sevenlerinin omuzlarında göz yaşları arasında Yenişehir İlçe Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Faciadan Dram Çıktı…

Engelli 2 yeğenine bakıyormuş

Yeğeni Melikeyi kurtarmak için tereddüt etmeden göle giren hala Zehra Kebapçı’nın engelli 2 yeğenine baktığı öğrenildi. Kebapçı’nın baktığı yeğenlerinden birinin boğulan Melike ve diğerinin ise Elif olduğu belirtildi. Zehra Kebapçı’nın geçen yıl Yenişehir Engelliler Derneği tarafından yılın annesi seçildiği, engelli çocukların babası Ali Kebapçı ve annesinin de engelli oldukları belirildi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.