GENÇ SPORCULARA SERTİFİKALARI VERİLDİ

0

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın İznikspor Kulübü Futbol Yaz okuluna gelen minik sporcularına Başarı Sertifikası verdi.

İznikspor Kulübü tarafından her yıl yaz döneminde futbol yaz okulu düzenliyor. İznikspor Geleceğinin altyapısını da buralardan yetiştiren İznikspor yetenekli futbolcuları özenle yetiştiriyor. İznikspor Teknik Direktörü Yunus Emre Ülker, yardımcılar  Kadir Cengiz, Mustafa Sargın, Fatih Şengün, Şaban Demircan, Melih Çırık, Ceyhan Üncü, Emre Akın’ın teknik çalıştırmaları ile 100 minik sporcu sahalara indi. 6 ile 12 yaş gruplarındaki minik sporcular haftanın belirli günlerinde İznikspor yan sahasında çalışmalarını 40 gün boyunca sürdürdü.

Geleceğin futbolcularını karşımda görüyorum diyen İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ” Çocuklar sizleri tebrik ediyorum. Sizler bu yaşta geleceğiniz için futbolu seçmiş bulunuyorsunuz. İnşallah hedefinize ulaşırsınız. Sizlerin teker teker gözlerinden öpüyorum. Futbol yaşamında ve okul yaşamınızda sizlere başarılar diliyorum. Bu minik futbolcuları yetiştiren tüm hocalarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

Sertifika törenine İTSO Başkanı Mahmut Dede, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun, İznikspor Başkanı Gökhan Demir, İznikspor Teknik Direktörü Yunus Emre Ülker ve teknik kadro katıldı. Başkan Sargın ve hazır bulunan protokol tüm minik sporcuların sertifikalarını verdi.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.