EŞİTLİK ADINA KAPKABARE

0

İnsanlığın varoluşundan itibaren hep bir eşitsizlik, hep bir üsten bakma eğilimleri içerisinde olduğumuz su götürmeyen bir gerçek. Sahi biz insanlar neden böyleyiz? Kadın ve erkekler neden toplumumuzda eşit haklara ve eşitliğe sahip değiller?

Toplumsal cinsiyet eşitliği en basit tanımı ile kadınların ve erkeklerin hayatın her alanına eşit olarak katılabilmelerine olanak sunulmasıdır. Bu, bireylerin her alana ait yeteneklerini özgürce geliştirip sunabilecekleri toplumsal ortamın sağlanması ve bu ortamın sağlanması için bütün toplumsal önyargı ve engellerin ortadan kaldırılması ile mümkün değil midir? İşte hayatımızdaki eşitlik adına bütün önyargılarımızı yıkabilecek harika bir tiyatro oyunu, Kapkabare v2.

 

Seslendirme sanatçısı ve tiyatro oyuncusu olan sevgili Emrah Uslu’nun kaleme aldığı Kapkabare adlı tiyatro oyunu, kadın erkek eşitliği hakkında farklı bir açıdan bakarak, cevap bulamadığımız pek çok soruya, cevap bulmamızı sağlıyor. Sevgili Eda Özdemir’in yönetmenliğini yaptığı Kapkabare v2 isimli tiyatro oyunu,  müzikli, danslı, kabare türünde sıcak ve eğlenceli ve bir o kadar samimiyet dolu bir oyun.

 

Sevgili Emrah Uslu, Eda Özdemir, Eray Demirkol, Sevim Erdoğan, Derya Kahya ve Ayşegül Sağlam’ın rol aldığı Kapkabare v2, yaklaşık iki saat süren keyif dolu bir tiyatro oyununa izleyicilerini bekliyor. Bu muhteşem oyunun, en yakın gösteri tarihleri; 2 Şubat Kadıköy Eğitim Sahnesi, 13 Şubat CKM ve 24 Şubat Çorlu’da sevenleriyle buluşuyor. Kapkabare v2 2. Sezonuyla hız kesmeden sahne almaya devam ediyor. Kadın erkek eşitliği hakkında daha farklı ve daha eğlenceli bir bakış açısı için bu harika tiyatro oyunu defalarca kez izlenmeye değer.

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.