Başkan Erdoğan Ak Parti Bursa adaylarını açıkladı

0

AK Parti’nin 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Bursa’nın 17 ilçesindeki belediye başkan adayları belli oldu.

AK Parti’nin Bursa’daki ilçe belediye başkan adaylarının tanıtımı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, “Bursa ne bizim ne milletimizin. Değerli kardeşlerim burası müstesna bir şehirdir, her şeyden önce kuruluşun şehridir. Bursa’yı hak ettiği eser ve hizmetlere kavuşturmak için gece gündüz çalıştık, çabaladık ve bu yolda yürüyoruz.” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tofaş Spor Salonu’nda düzenlenen AK Parti Bursa İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, salonda yer alan izleyicileri ve tüm Bursa’yı en kalbi duygularıyla selamladığını söyledi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Alinur Aktaş’la devam kararlarının ardından ilçe adaylarını açıklayacaklarını dile getiren Erdoğan, şöyle devam etti: “Bursa ne bizim ne milletimizin. Değerli kardeşlerim burası müstesna bir şehirdir. Bir yanını Marmara Denizi’ne veren, sırtını Uludağ’a yaslayan, ayaklarını bereketli ovalara uzatan Bursa, her şeyden önce kuruluşun şehridir. Bursa’da dikilen çınar fidanı, üç kıta yedi iklime yayılarak ecdadın asırlarca süren hak, adalet, refah mücadelesine güç ve kuvvet vermiştir. Bursa’dan Edirne’ye oradan İstanbul’a ve nihayet Ankara’ya uzanan başkentler silsilemizin ilk yıldızını hep kalbimizin en mutena köşesinde taşıdık. Bağrında nice gönül sultanını misafir eden 3’lerin, 5’lerin, 7’lerin, 40’ların şehri Bursa’nın manevi iklimi, bugün de ruhumuzu aydınlatmayı sürdürüyor.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, nice şairler, yazarlar ve ressamların Bursa’dan ilham alarak yaptıkları eserleriyle isimlerini tarihe yazdırdığını belirterek, “Sanayinin, ticaretin, tarımın lokomotif şehri Bursa’nın çalışkanlığını, üretkenliğini, ülkemize ve milletimize katkısını anlatmaya gerek bile yoktur. Biz de son 21 yıldır belediye başkanlarımızla bakanlıklarımızla kurumlarımızla Bursa’yı hak ettiği eser ve hizmetlere kavuşturmak için gece gündüz çalıştık, çabaladık ve bu yolda yürüyoruz.” ifadelerini kullandı.

İşte AK Parti’nin Bursa belediye belediye başkan adayları:

Büyükorhan: Kamil Turhan

Gemlik: Refik Yılmaz

Gürsu: Mustafa Işık

Harmancık: Yılmaz Ataş

İnegöl: Alper Taban

İznik: Kağan Mehmet Usta

Karacabey: Ali Özkan

Keles: Ali Doğru

Kestel: Ferhat Erol

Mudanya: Gökhan Dinçer

Mustafakemalpaşa: Ahmet Beygirci

Nilüfer: Celil Çolak

Orhaneli: Ali Osman Tayır

Orhangazi: Bekir Aydın

Osmangazi: Mustafa Dündar

Yenişehir: Davut Aydın

Yıldırım: Oktay Yılmaz

Leave A Reply

Your email address will not be published.