“EĞİTİMİN BİR PAYDAŞI OLMAYI HEDEFLİYORUZ”

Düşünür Koleji yöneticileri Orhangazi’de medya ile buluştu

0

2022-2023 Eğitim Öğretim sezonu ile birlikte Orhangazi’de eğitim hayatına başlayacak olan Düşünür Koleji yöneticileri, hafta sonu düzenlenen toplantıda basın mensupları ile bir araya geldiler. Genel Müdür İrfan Urhan’ın yanı sıra Orhangazi, Gemlik ve İznik’te de faaliyete girecek olan Düşünür Koleji yöneticilerinin de katıldığı toplantıda Genel Müdür İrfan Urhan, Düğünür Koleji’nin hedeflerini anlattı.

2022-2023 Eğitim Öğretim sezonunda Orhangazi ile birlikte Gemlik ve İznik’te eğitim hayatına başlayacak olan Düşünür Koleji yöneticileri Orhangazi’de medya mensupları ile bir araya geldi. Düşünür Koleji Genel Müdürü İrfan Urhan, İl Koordinatörü Cihan Biten, Orhangazi Okul Müdürü Ahmet Sezai Yozgatlı, Gemlik Okul Müdürü Nuray Biten ve İznik Okul Müdürü İlhami Bıçak ile Düşünür Koleji Orhangazi Kampüsü Kurumsal İletişim Yöneticisi Aylin Sakin’in yer aldığı toplantıda Genel Müdür İrfan Urhan Düşünür Koleji  hedeflerini anlattı.

30 yıllık sözleşmemiz var

Düşünür Koleji Genel Müdürü İrfan Urhan Düşünür Koleji olarak Orhangazi’deki okul binası ile 15+15 yıl olmak üzere toplam 30 yıllık bir anlaşma yaptıklarını belirterek, Düşünür Koleji Türkiye’nin dört bir yanında 60’ın üzerinde şubesi olan bir eğitim kurumu. Biz olaya ticari değil, eğitimci olarak bakıyoruz. Bu nedenle de planlamalarımızı da bu yönde yapıyoruz dedi. 2022-2023 Eğitim Öğretim sezonunda eğitim hayatına başlayacak olan Düşünür Koleji’nde Orhangazi’de 300 ile 350 öğrenci mevcudu ile başlamayı hedefliyoruz. Bu hedefimize de ulaşacağımıza inanıyorum diye devam ettiği açıklamasında, biz bir eğitim kurumu olarak kimsenin rakibi değil, tüm eğitim kurumlarının bir paydaşı olarak bu şehirde yer alacağız dedi.

Uygun fiyatlar

Gazetecilerin sorusu üzerine okul fiyatları ile ilgili de bilgilendirme yapan İrfan Urhan, normal koşullarda 35 bin TL olan yıllık okul ücretimizi bu yıl ilk başlangıç olması nedeniyle 18-19-20 bin TL  bandında tutacağız dedi. İrfan Urhan Düşünür Koleji olarak AP eğitimleri de planladıklarını belirterek, bu konuda hazırlıklarımızı da sürdürüyoruz dedi. Okulun sadece bir eğitim kurumu olmadığını binanın bir kültür merkezi çizgisinde çalışacağını da sözlerine ekledi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.